-Wiecie że jeśli kot straci wszystkie łapy to staje się głuchy? Dowodem na to jest fakt że jeśli go zawołasz to nie przyjdzie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak kot ma 4 łapy i kutasa zawołasz to też nie przyjdzie
Radziecki naukowiec przeprowadza badanie narządów słuchu muchy. Wysunął tezę, że mucha, z uwagi na brak widocznych uszu, słucha odnóżami.
złapał muchę, wyrwał jej skrzydełka, położył na blacie i mówi:
- Nu, mucha, idzi. - Mucha idzie.
Wyrwał jedną parę nóg, połozył muchę na blacie i mówi:
Wyrwał drugą parę nóg, położył muchę na blacie i mówi:
- Nu, mucha, idzi. - Mucha z trudem, ale idzie.
Wyrwał trzecią parę nóg, połozył muchę na blacie i mówi:
- Nu, mucha, idzi. - Mucha nie idzie.
Naukowiec zadowolony zapisuje wynik doświadczenia:
- Po wyrwaniu wszystkich odnóży mucha ogłuchła.
złapał muchę, wyrwał jej skrzydełka, położył na blacie i mówi:
Wyrwał jedną parę nóg, połozył muchę na blacie i mówi:
Wyrwał drugą parę nóg, położył muchę na blacie i mówi:
- Nu, mucha, idzi. - Mucha z trudem, ale idzie.
Wyrwał trzecią parę nóg, połozył muchę na blacie i mówi:
- Nu, mucha, idzi. - Mucha nie idzie.
Naukowiec zadowolony zapisuje wynik doświadczenia:
- Po wyrwaniu wszystkich odnóży mucha ogłuchła.
@up
Wątpię, ale pocieszające jest to, że w te branży już niżej się upaść nie da niż to stanowisko
Wątpię, ale pocieszające jest to, że w te branży już niżej się upaść nie da niż to stanowisko
fajny czarny humor ;D -Sadistic
Nie przyjdzie bo nie ma łap, a nie dlatego, że nie słyszy. Bo tak naprawdę to cały czas słyszy. Tylko nie ma możliwości się poruszać bez kończyn.
@up o kurwa szerloku
@kulin
Dochodzę do wniosku, że na sadolu admin powinien dodać co takiego jak antypiwo, odejmujący piwo od tych już zebranych za głupote, tak to w kierunku kulina.
Dochodzę do wniosku, że na sadolu admin powinien dodać co takiego jak antypiwo, odejmujący piwo od tych już zebranych za głupote, tak to w kierunku kulina.
Cytat:
a mi się podobał jego post
Radzieccy naukowcy odkryli w latach 60 nerw łączący ludzkie oczy z odbytem. Stwierdzono, że jeśli pacjenta będzie się kłuło igłą w odbyt, to z oczu polecą łzy
rrdzony napisał/a:
Radzieccy naukowcy odkryli w latach 60 nerw łączący ludzkie oczy z odbytem. Stwierdzono, że jeśli pacjenta będzie się kłuło igłą w odbyt, to z oczu polecą łzy
Widzisz wiesz gdzie dzwony biją ale nie w którym kościele...
Radzieccy naukowcy odkryli powiązanie OKA z DUPĄ...
testy przeprowadzone na człowieku wykazały że po wbiciu igły w dupe pacjent popłakał się....
W momencie wbicia igły w oko pacjent zesrał się....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów