"Dzienniakrz" kłeczek wpadł na pomysł i przygotował program tak aby w pewnym momencie zrobić intrygę ze szpiegowaniem (w sensie, że wiecie: kamera w tajemniczym czerwonym aucie, z której jednocześnie obraz przecież widzimy) , a Macierewicz podchwycił temat i brnie dalej ze swoimi teoriami spiskowymi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
majeńka napisał/a:
W pełni się zgodzę, ale pacjentów się raczej wozi gdzieś blisko domu.
Za to, wybór określenia na tą placówkę zdrowotną zdradza twój region. Mapka:
Chujowa z ciebie psycholog i wróżka. Jestem z warszawy.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Co to za lewacka manipulacja? Jak ten materiał jest zmontowany ?
Wali fejkiem na kilometr. Koś oprócz lewaków wszelkiej maści to kupuje ?
Ty masz jednak nie leczonego downa
Ten szmatowaty kanał to chyba tylko dla okazjonalnych perełek komediowych można oglądać. Chociaż nie wiem, nie mam IQ w okolicach temperatury pokojowej, więc nie łapię się do grona odbiorców.
Ten pan powinien dawno siedzieć no za to co zrobil z WSI. Znalazło by się jeszcze dużo innych zeczy za które powinien pierdzieć w psiak.
Telewizja dla imbecyli i innych ameb. Trzeba mieć ujemne IQ żeby w ogóle to oglądać, a wierzyć w ich info to już w ogóle patologia.
kłeczek to wyjątkowa kurwa i niczym nie różni się od TVNowskich kurew. Jebać POPIS
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów