Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ubrac antka w taki sam kapelusz i wygladaliby ja 2 amiszow ktorzy zamiast furmanki z koniem testuja najnowszy model samochodu w latach 40tych ubieglego wieku, chuj tak mi sie skojarzylo
Amisze nie mogą używać takiej techniki , jedynie bryczki , takie maj zasady
Potem kłeczek oeabał Antkowi pęto? Antek lubi młodych niezbyt ogarniętych ślicznolicych chłoptasiów...
Muszą mieć jednak bardzo mocno owłosione nogi... Wtedy podobno je gładzi i jedzie na ręcznym. Tak niewiele do szczęścia mu trzeba.
[ Dodano 2025-01-07, 21:37 ]
Przecież Maciora to mocny czubek(albo faktycznie agent) nawet PiS go nie raz chował bo dziadek ciągle bredzi jakby był na przepustce z pokoju bez klamek. Nawet moherowa ciemnota już rzadko do na poważnie bierze. Ma albo haki albo dziwny wpływ na następnego stukniętego dziada Kaczora bo to nie możliwe żeby ze stratą dla partii takiego idiotę dalej trzymać.
Jak likwidował WSI to przejął sporo kompromatów i dlatego nikt go nie rusza
Przecież politycy - szczególnie Ci kontrowersyjni - nie jeden raz mieli z tym do czynienia. Tj. natrectwa, obelgi blabla bla. Myślcie sami a nie. W Polsce może być wtedy wiecej niż jedna partia (POPiS)
Pozdrawiam chujki zwistne
to fejk ale z drugiej strony, pomijając już brak klepek
Ale co was dziwi, że politycy sa obserwowani? Oczywiście, że są - jest nawet UOP (czy jakoś tak), który ma się tym zajmować z ustawy. Poza tym każdy dziennikarz, czy zwykły człowiek im robi zdjęcia. Co was dziwi? Jedynie mozna mieć pretensję że Macierewicz nie załapał, że to jakiś inny gość z kamerą.
cała wyborcza się do tego onanizuje razem ze swoim pachołkiem który to wrzucił. pasożyty POPIS razem z ich służbami, sądami i trollami to kupa gówna i łajdactwa bez honoru. Wyjazd z Polski, szmaciarze.
a tobie kurwa o co chodzi? może sam wracaj do ruskich?
[ Dodano: 2025-01-08, 00:01 ]
Chociaż kilku mądrych na tym portalu
facet, ty skretyniały deklu - to nie jest fejk. a ty chiałeś zabłysnąć,
a wyszło żeś debil.
Leszek Żebrowski nie jest historykiem choć bardzo cenię jego wiedzę i bardzo go lubię.
"Historyk" nie jest regulowanym prawnie tytułem jak lekarze, doktor, profesor, itd. Nie trzeba mieć tytułu aby być historykiem. Już prawie z dekadę nie słuchałem co mówi Żebrowski, ale wtedy miał warsztat nie lepszy niż nie jeden spec od drugiej wojny z magistrem historii i Uniwersytetu Warszawskiego lub Jagiellońskiego. Więc jak mu się nie odkleiło tak jak Braunowi, który dekadę temu robił świetne dokumenty i był fajnym popularyzatorem historii, to Żebrowski nadal zasługuje na prawo historyka bardziej niż nie jeden z papierkiem.
2. media finansowane z tego samego źródła, niech służą umocnieniu twojej etycznej, intelektualnej i pod każdym względem oczywistej wyższości.
3. komentuj na bieżąco w mediach społecznościowych 'fakty', które poznałeś dzięki tym mediom.
4. Używaj pojęć, których nie rozumiesz (np. wolność, konstytucja, prawda, piękno, patriotyzm, normalność) wyłącznie w negatywnym kontekście
4. wyśmiewaj , protestuj i aktywnie działaj przeciwko tym, którzy te źródła kwestionują
5. gratuluję. jesteś obudzony
6. chuj ci w dupę. właśnie po was idziemy.
W pełni się zgodzę, ale pacjentów się raczej wozi gdzieś blisko domu.Macierewicza powinni normalnie zajebac w kaftan i zabrać do Choroszczy! Przecież to jest wariat!
Za to, wybór określenia na tą placówkę zdrowotną zdradza twój region. Mapka:
Debil cię robił i debila zrobił
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów