📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
"Dzienniakrz" kłeczek wpadł na pomysł i przygotował program tak aby w pewnym momencie zrobić intrygę ze szpiegowaniem (w sensie, że wiecie: kamera w tajemniczym czerwonym aucie, z której jednocześnie obraz przecież widzimy) , a Macierewicz podchwycił temat i brnie dalej ze swoimi teoriami spiskowymi
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mam_racje napisał/a:
Trzeba znać historię i techniki działania służb. Nie mówię o przygłupich filmach Partyka Wegi, tylko o wiedzy czerpanej z opracowań historyków.
np.
Leszek Żebrowski nie jest historykiem choć bardzo cenię jego wiedzę i bardzo go lubię.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Co to za lewacka manipulacja? Jak ten materiał jest zmontowany ?
Wali fejkiem na kilometr. Koś oprócz lewaków wszelkiej maści to kupuje ?
Chociaż kilku mądrych na tym portalu
ale po co to to na sadistic?
Przecież Maciora to mocny czubek(albo faktycznie agent) nawet PiS go nie raz chował bo dziadek ciągle bredzi jakby był na przepustce z pokoju bez klamek. Nawet moherowa ciemnota już rzadko do na poważnie bierze. Ma albo haki albo dziwny wpływ na następnego stukniętego dziada Kaczora bo to nie możliwe żeby ze stratą dla partii takiego idiotę dalej trzymać.
"a Macierewicz podchwycił temat i brnie dalej ze swoimi teoriami spiskowymi"
Nic nowego, Antek jest lotny jak płyta chodnikowa.
Nic nowego, Antek jest lotny jak płyta chodnikowa.
Co to tu robi Auto nie wyjebało w powietrze nie rozpierdolili samochodu to po kiego chuja tutaj to jest tu wstawione
Antoni, i PIS nie moja bajka. Ja odnoszę się tylko do dziwnie zmontowanego video.
"Co to za lewacka manipulacja? Jak ten materiał jest zmontowany ?
Wali fejkiem na kilometr. Koś oprócz lewaków wszelkiej maści to kupuje ?"
Faktycznie, odnosisz się tylko do dziwnie zmontowanego video. 😆😆😆
Kogo ty chcesz oszukać? Lewaków wszelkiej maści?
A co w tym sadystycznego?
ubrac antka w taki sam kapelusz i wygladaliby ja 2 amiszow ktorzy zamiast furmanki z koniem testuja najnowszy model samochodu w latach 40tych ubieglego wieku, chuj tak mi sie skojarzylo
jestes zjebany jak cala prawica
zajac1190 napisał/a:
Macierewicza powinni normalnie zajebac w kaftan i zabrać do Choroszczy! Przecież to jest wariat!
Ciebie nie trzeba ty KyR8o już tam jesteś co z debil russki ...
A ty to jesteś debilem od urodzenia czy od niedawna ?
O kurwa hahahaha
Typ jedzie autem jakie jest pewnie tylko jedno w Polsce i mówi "postaramy się ich zgubić" hahahaha
Kurwa, pejsbukiem by ich wyśledzili w tym aucie na upartego, a typ będzie gubił ogon xD
Typ jedzie autem jakie jest pewnie tylko jedno w Polsce i mówi "postaramy się ich zgubić" hahahaha
Kurwa, pejsbukiem by ich wyśledzili w tym aucie na upartego, a typ będzie gubił ogon xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów