18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
dżonyłojlker 2024-05-05, 18:08 5
To krzyżaki tak strzelają?
Zgłoś
Antoni79 2024-05-05, 18:36
Jaki kraj, takie ciężarówki. Kierowcy mają nimi wjechać tylko pod górę. Nie ma cudów. Wsadzisz silnik sejczento do busa transportera, zrobisz zawieszenie z wozu drabiniastego i też trochę pojeździsz po prostym.
Zgłoś
baronturbina 2024-05-05, 19:00 2
Antoni79 napisał/a:

Jaki kraj, takie ciężarówki. Kierowcy mają nimi wjechać tylko pod górę. Nie ma cudów. Wsadzisz silnik sejczento do busa transportera, zrobisz zawieszenie z wozu drabiniastego i też trochę pojeździsz po prostym.

Szanowny Antoni. Nie wiem czy masz jakieś pojecie o zawieszeniu „wozów drabiniastych” ale jestes w duzym bledzie. Wygoogluj sobie zanim napiszesz.
Zgłoś
Antoni79 2024-05-05, 19:22
baronturbina napisał/a:

Szanowny Antoni. Nie wiem czy masz jakieś pojecie o zawieszeniu „wozów drabiniastych” ale jestes w duzym bledzie. Wygoogluj sobie zanim napiszesz.

Jeszcze z jajka na jajko skakałeś, jak wracałem z rodziną z gości wozem ciągniętym przez konia. Nie drabiniasty, ale już zwykły na normalnych oponach. Pamiętam też ze wsi dwóch żuli, jak sobie zrobili wyścigi zaprzęgami i jednemu koń zdechł z wycieńczenia. No i 15 lat temu po słowackiej stronie widziałem, jak chłop orze pole wołami.
Zgłoś
Pawehan 2024-05-05, 20:28
dżonyłojlker napisał/a:

Nie , krzyżaka nigdy tak nie zerwie, chyba że jest uszkodzony ,i słychać go przy każdym ruszaniu. Ale tak to nie ma szans.
Zgłoś
parapsychol 2024-05-05, 21:32 1
myslem ze filmy sa pojebane ale to ludzie komentujacy sa calkiem zjebani kogo obchodzi jakies krowy czy biblia.
Zgłoś
baronturbina 2024-05-05, 21:35 1
parapsychol napisał/a:

myslem ze filmy sa pojebane ale to ludzie komentujacy sa calkiem zjebani kogo obchodzi jakies krowy czy biblia.

To obchodzi wszystkich, którzy żyją trzeźwo, są świadomi swojego cel w życiu i uznali siłę wyższą za jedyną, której można powierzyć. Napisz prozę na PW gdy będziesz gotowy i obudzisz się.
Zgłoś
Pawehan napisał/a:

Nie , krzyżaka nigdy tak nie zerwie, chyba że jest uszkodzony ,i słychać go przy każdym ruszaniu. Ale tak to nie ma szans.

Ten na końcu ma wał urwany przy moście
Zgłoś
Pawehan 2024-05-06, 11:44 2
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:

Ten na końcu ma wał urwany przy moście

Rozjebane te złomy. Tam jest błoto i oni się ślizgają nie mogą wyjechać. Jak wóz nie ma blokady tylniego dyfra to przejebane, wiem bo jreździłem dostawczakiem co miał na tył napęd tylny most i te pierdolone koła bliźniaki w zimie po takich góraqch . Kiedy zaczniesz się ślizgać i ściąga cię w dół to nigdy nie wolno skręcać w poprzek ,tylko należy trzymać kierownicę prosto ,żeby ściągało cię w dół a nie do fosy kurwa jak w tym przypadku.

Wał się odkręca ( krzyżak ) na czas holowania ciężarówki .Ma się obracać swobodnie
Zgłoś
ibrahim 2024-05-07, 0:01 1
Jakby te małpie wrzaski miały w czymś pomóc....
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-05-07, 16:38
To jakaś egzotyczna wersja "Ale urwał", ale ciężko coś zrozumieć przez te małpie odgłosy
Zgłoś
e................s 2024-05-07, 22:46
dżonyłojlker napisał/a:

Wał pierdyknął, a wiadomo, w takich ciężarówkach hamulce to tylko opcja dodatkowa, za którą bez sensu płacić
Zgłoś
Pawehan 2024-05-08, 0:28 1
eliveruss napisał/a:

Wał pierdyknął, a wiadomo, w takich ciężarówkach hamulce to tylko opcja dodatkowa, za którą bez sensu płacić

Weź nie pisz głupot widocznie nigdy nie styrmałeś się ciężarowym pod stromą górę , gdy się ślizgasz i nagle stop i ściąga w dół . Hamulce możesz sobie wtedy w dupę kurde wsadzić . Jedynie możesz trzymać fajere prosto i w żadnym wypadku nie skręcać kierownicą w bok , Momo że kusi żeby to zrobić co widać na filmie. Wiem bo miałem tak nie raz , nie dwa i nie trzy i nie cztery . Tak jak pisze - hamulce w tyłek i tylko kierownicą możesz coś zdziałać.

Poza tym na dole trzeba się dobrze rozpędzić -gaz do dechy że aż wydech będzie się prostował .
Zgłoś
gucio_gu 2024-05-10, 22:51
gówno nie opony

Pawehan napisał/a:

opona ,
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem