18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Głupia cipa wlepia mandat taksówkarzowi, który nie opłacił parkometru. Co w tym dziwnego spytacie? A to, że tytułowa głupia cipa, chce ukarać kierowce, który po stłuczce nie chciał blokować drogi i zjechał na bok
Jak myślicie, miała rację?
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
P................M 2015-04-30, 2:27 24
Do garów sukę jebaną
Zgłoś
Sayagin666 2015-04-30, 7:22 13
to tylko angolka wiec czego sie spodziewac... angole to debile.
Zgłoś
miskolabor 2015-04-30, 7:42 7
A widział kto głupią cipę mającą rację?
Zgłoś
BongMan 2015-04-30, 7:47 123
Myślę, że kobiety nie powinny wykonywać żadnych zawodów, które wymagają podejmowania decyzji dotyczących innych ludzi.
Zgłoś
nowynick 2015-04-30, 8:39 24
Angielski odpowiednik straży miejskiej równie pazerny i nie myślący jak nasz...
Zgłoś
bijaczex 2015-04-30, 10:06 2
kurwa znalazła się ważna urzędniczka w dupe jebana!
Zgłoś
L................4 2015-04-30, 11:03 7
Oczywiście kolor skóry zobowiązuje i nygga musiał wtrącić swoje bicz, szit, fak obrażając gościa nie wiedząc o co chodzi.
Zgłoś
kondziu7 2015-04-30, 12:10 17
To nie policjantka, w angli jest cos takiego jak u nas straz miejska to sie nazywalo traffic warden czy cos w tym stylu. Policja ma zolte odblaskowe kamizelki a ci straznicy rozne w moim miescie akurat jasno niebieskie wiec nie jestem pewien czy to w zasadzie to o czym mowie. Ale ich robota jest przejebana jak mi ludzie opowiadaja ze ich murzyny ciapakami nappierdalaja jak chca bo oni musza chodzic po uliczkach i sprawdzac kazdy samochod czy jest opłacony itp: ( a jak nie to mandat mandat mandat! ) tylko to sie sprowadza do takiego stopnia ze chodza tylko po bialych dzielnicach ;D a jak musza w koncu zrobic rewir u brudasow to ich nawet 5 chodzi. Smutne ludziki
Zgłoś
wojniz2 2015-04-30, 13:08 2
Toż to rude i brzydkie... to co ma robić w życiu?
Zgłoś
P................� 2015-04-30, 17:26 5
wojniz2 napisał/a:

Toż to rude i brzydkie... to co ma robić w życiu?

Siedzieć w domu i nie wyłazić
Zgłoś
kalijanek 2015-04-30, 17:33 1
ja tam bym się chętnie spuścił na jej bryle
Zgłoś
dhr88 2015-04-30, 17:38 2
nikt jej ostatnio dobrze nie przedupczył to teraz jej odpierdala
Zgłoś
Bodziosowy111 2015-04-30, 17:43 2
Jeżeli doszło do wypadku w którym są ofiary śmiertelne lub ciężko ranne nie należy ruszać pojazdów do czasu przyjazdu służb porządkowych, jednak była to stłuczka więc obowiązkiem jest nie blokowani ruchu... babsko niestety przespało te lekcje chociaż wiem to z kursu na prawko
Zgłoś
nepster 2015-04-30, 18:49 3
No bez jaj, szmata najpierw próbuje gościowi wytrącić telefon z ręki co w zasadzie zakrawa na niszczenie mienia, nota bene nie mając do tego prawa (chyba), to jeszcze się potem sra, że ją koleś zadrapał czy coś? Taka kobita to prawdziwy skarb więc bym ją zakopał, najlepiej razem z tym czarnuchem. Swoją drogą czarni to są dojebani, chuja wiedzą nawet nie ich dotyczy sprawa ale wjebać się muszą. Wielki mi tu obrońca się kurwa znalazł.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem