18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 44 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
Głupia matka...
Salieri16000 • 2020-02-28, 12:51
...próbowała przebiec przez jezdnię, i wciągnęła syna, pod nadjeżdżającą ciężarówkę:

Jak podaje źródło:

Kierowca ciężarówki został postawiony w stan oskarżenia, policja powiedziała, że tylko on był winny wypadku (sic!).
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kamuha 2020-02-28, 18:53
Stało się tak z dwóch powodów pierwszy matka byłam kretynko a drugi taki że kierowca TIR-a po prostu zapierdalał.
Zgłoś
NataliaW 2020-02-28, 19:02
kamuha napisał/a:

Stało się tak z dwóch powodów pierwszy matka byłam kretynko a drugi taki że kierowca TIR-a po prostu zapierdalał.

Piękną polszczyzną się posługujesz. Czlonek rodziny Wałęsy?
Zgłoś
jan0sik1 2020-02-28, 21:02 4
A więc tak debile. Droga hamowania z prędkości 60km/h wynosi 15,5 metra. Długość zestawu to około 16m Terz zobaczy c kiedy kurwa kabina sie obniżyła czyli kierowca wyjebał w pedał hamulca. Można zauważyć jak kabina nurkuje gdy pokazuje się zza znaku (przejście dla pieszych) wiewc prawdopodobnie tam zaczął hamować. koniec zestawu, czyli jebane 16 metrów nie nie dojechał do tego miejsca w którym kabina :zanurkowała" wiec kurwa nie jechał nawet 60km/h.

Tu macie filmik z testów.

Jebane trole, zapierdalał 200 kurwa.

youtube.com/watch?v=sL654_nXEa0
Zgłoś
ellsworth 2020-02-28, 21:17
głest napisał/a:

Wkrótce na naszych drogach wejdzie przepis o bezwzględnym pierwszeństwie pieszych... i co poniektórzy dołączą do grona szczęśliwców takich jak kierowca ciężarówki z materiału powyżej

Tylko jacyś debile dołączą. Jak dojeżdżasz drogą podporządkowaną do skrzyzowania z drogą z pierwszeństwem przejazdu to też płaczesz, ze ci pojazd na drodze głównej "wtargnął przed maskę"? Nie? No to kurwa, naucz się, że przejście dla pieszych jest taką drogą z pierwszeństwem, na którą wjeżdżasz tylko wtedy gdy nie ma możliwości się z kimś spotkać na "tarczy" takiego "skrzyżowania" to nikogo nigdy nie potrącisz.
Zgłoś
Cricket1 2020-02-28, 23:23
Z tą drogą hamowania to nie ma co pierdolic legend jak ciężko zatrzymać zestaw 40ton. Jak w zestawie wszystkie osie maja całe tarcze i klocki, układ hamulcowy jest sprawny i opony spoko to droga hamowania jest krótsza niż nie jednej zdelezowanej osobówki z naszych dróg. Proponuję zatrzymać pierwszego napotkanego na drodze matiza (w którym pewnie tarcze żyletki, opony rocznik auta, hamuje sam tył albo inne cyrki) i zmierzyć jego drogę hamowania, a następnie porównać z nowym załadowanym zestawem.
Zgłoś
esa 2020-02-29, 0:17
latem jadąc zestawem przez miasto 50 km/h prosto z chodnika na pasy weszło mi dziewczę z nosem w telefonie.Dałem po hamulcach i zatrzymałem się przed samym przejściem.Dziewczyna staneła jak wryta przed szoferką,kiedy ruszyła dalej jako że była w miniówce to było miło patrzeć jak uda jej drżą.
Zgłoś
Romekburczymucha 2020-02-29, 3:13 1
Został postawiony w stan oskarżenia bo nie nazywa się Piotr Najsztub
Zgłoś
parolpl 2020-02-29, 14:00
Wina była obopólna, ale trupa nie oskarżą
Zgłoś
Smokw 2020-03-01, 20:05
ellsworth napisał/a:

Tylko jacyś debile dołączą. Jak dojeżdżasz drogą podporządkowaną do skrzyzowania z drogą z pierwszeństwem przejazdu to też płaczesz, ze ci pojazd na drodze głównej "wtargnął przed maskę"? Nie? No to kurwa, naucz się, że przejście dla pieszych jest taką drogą z pierwszeństwem, na którą wjeżdżasz tylko wtedy gdy nie ma możliwości się z kimś spotkać na "tarczy" takiego "skrzyżowania" to nikogo nigdy nie potrącisz.

No nie widać, że nie masz prawka, albo żeś zwykły troll. Serio porównałeś pieszych idących po chodniku do samochodu jadącego z prawej strony? przecież samochód widać gdzie jedzie, a piesi nagle tak jak na tym filmiku wbiegają na jezdnię.
Zgłoś
Shotterr 2020-03-06, 2:00
głest napisał/a:

Wkrótce na naszych drogach wejdzie przepis o bezwzględnym pierwszeństwie pieszych... i co poniektórzy dołączą do grona szczęśliwców takich jak kierowca ciężarówki z materiału powyżej

W Łodzi już był kierowca który potrącił pieszego który pijany, WBIEGŁ na pasy na CZERWONYM świetle. Sprawcą został kierowca bo przekroczył prędkość o chyba 13km/h
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem