19-letnia laseczka zagapiła się w srajfonika. Jej dość żałosna próba uniku wskazuje że pakowała za mało skilli w tę umiejętność

. Wręcz słyszę jej zaskoczony głos "ale przecież już przejechał!".
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zmiotło ją z planszy po królewsku! Doskonały materiał Misiu! Coś innego niż skutery i chinole!
A wystarczyło odepchnąć się nogami i odskoczyć do tyłu...
Ale go ten pociąg w chója zrobił .

..pewnie zawrócił na rondzie
Koorwa, wystarczył kroczek w tył. Poszła jak ćma do świecy
Co za tępa k🤬a spojrzała sie w stronę z której własnie przejechał pociąg, włażąc na drugi tor - logiczne myślenie na poziomie ujemnym, brawo za samoeliminację!
Czasem brak podjęcia decyzji to najlepsza decyzja. Gdyby się po prostu zatrzymała, żyłaby.
to musiał być młody, wykształcony z miasta...
U Nas niedługo wprowadza pierwszeństwo również przed pociągami bo najwyższy w państwie prawka nie posiada
No k🤬a jakby spojrzala tak jak ucza najpierw lewa pozniej prawa to by p🤬da żyła
Bardziej na samobója wygląda.
Słyszałem o przypadkach, gdy po torze bliżej ofiary jedzie pociąg. Jak przejedzie, to ofiara wbiega na tory, a wtedy po torze dalej jedzie pociąg z drugiej strony. Ten pierwszy go zasłania. Hałasu nie słychać i wypadek gotowy.
Ale tutaj trzeba być amebą umysłową, żeby nie zauważyć, że z drugiej strony coś jedzie.
Chyba, że faktycznie padła szybka decyzja o samobóju.
Krak
2021-10-21, 12:05
Dobre słuchawki miała
Typowy kuc, wyborca konfederacji, rycerz walki z "socjalizmem" i Państwem, kowidosceptyk, antyszczepionkowiec: "Moje życie, moja sprawa".
"Szlabany są dla niewolników - mam swój rozum i wiem gdzie stanąć, by mnie pociąg nie przejechał".
A gdy, k🤬a, ktoś umrze, bo nie dał sobie ograniczyć wolności wyboru, to go inne kuce od ameb umysłowych wyzywają. No, k🤬a, stary...
kolosasz napisał/a:
Typowy kuc, wyborca konfederacji, rycerz walki z "socjalizmem" i Państwem, kowidosceptyk, antyszczepionkowiec: "Moje życie, moja sprawa".
"Szlabany są dla niewolników - mam swój rozum i wiem gdzie stanąć, by mnie pociąg nie przejechał".
A gdy, k🤬a, ktoś umrze, bo nie dał sobie ograniczyć wolności wyboru, to go inne kuce od ameb umysłowych wyzywają. No, k🤬a, stary...
Patrząc na datę twoich urodzin, stan wojenny jaruzela to ty wyssałeś z mlekiem matki.