📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak zapierdalali tym kiblem że na pewno nie mogli zareagować na dzieci które były na jezdni od 30 minut, brawo
Kriski napisał/a:
Każdy, póki nie dorósł i nabrał doświadczenia był głupi.
Kiblarze na filmie nadal są. Kurwa, jakbym robil jak oni, to bok drzwi mialbym juz caly zamalowany piktogramami przekreslonych dzieci.
[ Dodano: 2024-10-02, 18:08 ]
No i odkad pieszym wlaczyl sie godmode, to jeszcze sporo piktogramow starych bab by bylo. A pchaja sie glupie stare kurwy coraz bardziej, dobrze ze je jebie w krzyzu, bo by wskakiwaly pod te auta.
Co za za zniewieściali tatusie powyżej.
Ale ich rozumiem.
Przecież każdy kiblarz powinien wiedzieć, że publiczna droga to plac zabaw dal potomków niedojebanych rodziców.
Ale ich rozumiem.
Przecież każdy kiblarz powinien wiedzieć, że publiczna droga to plac zabaw dal potomków niedojebanych rodziców.
Ten ryżojad zajebał skuterzyscie za to że nie pilnowany gowniak wjechał mu pod koła .
No zajebisty tok rozumowania.
@up
No to rzeczywiście plac zabaw i zakaz wjadu
No zajebisty tok rozumowania.
@up
No to rzeczywiście plac zabaw i zakaz wjadu
Kriski napisał/a:
Każdy, póki nie dorósł i nabrał doświadczenia był głupi.
Chyba że tego doświadczenia nabrał w głupocie i jest teraz ekspertem
Ale mnie ten ich opiekun wkurwił zamiast pilnować swoich gówniarzy to się opierdala. Jak zawsze pretensje do wszystkich tylko nie do siebie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów