📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
sothis napisał/a:
Skąd wiadomo, że to feministki akurat? Że jakaś ankieta byla, mająca weryfikować ich poglądy?
Bo już kolejny śmiga filmik z jakiejś demonstracji tych kurew, gdzieś w jakimś łacińskim gównostanie.
Tak to jest jak się wychodzi na miasto demolować zamiast z chłopakiem albo mężem w łóżku baraszkować.
Za chwilę jeszcze pójdzie leczyć ten głupi łeb w państwowej służbie zdrowia.
Mam nadzieję, że lekarz który ją przyjmie ogląda sadola i jej poprawi.
Mam nadzieję, że lekarz który ją przyjmie ogląda sadola i jej poprawi.
"Bo szyny były złe"... zaraz beda pretensje do wladz miasta czy innego organiztora... ze lampa źle zamontowana i spadła na te puste niewieście łby
Przegrały walkę z szowinistyczną lampą i zdezorientowane automatycznie poszły utworzyć kółko wzajemnej adoracji, by wesprzeć się w tej ciężkiej jak reflektor halogenowy chwili.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów