Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
vengo 2024-06-07, 0:03 2
Ależ to jest kurwa piękne!
Cudownie jest widzieć taką bezradność u tych bambusów
Uwielbiam szczęśliwe zakończenia.
Zgłoś
vladok 2024-06-07, 0:03 1
Jakąś deskoterapię miło by było dorzucić.
Zgłoś
Pepewatch 2024-06-07, 0:21 3
Straszne ciamajdy, unieśli roletę troche, wystarczyło włożyć stojak ten w prawym rogu i zrobić dźwignie, podnieść nawet na 30cm i postraszyć gościa bronią to by puścił, pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy. A właściciel, czy pracownik też wcale nie taki geniusz, za parę podkoszulków, czy innych szmat teraz już zawsze na widok gościa w kasku będzie popuszczał ze strachu, idąc każdą uliczką będzie zerkał co chwile przez ramie, biorąc pod uwagę w jakim kraju akcja miała miejsce, mimo że złodzieje to ewidentne lamusy i nie ogary, niepewność już zawsze z nim zostanie
Zgłoś
Kubikson 2024-06-07, 0:35 9
Lukash2107 napisał/a:

Jutro wyjda na wolność i go zastrzelą

Chyba kraje kolego pomyliłeś. To się stało w Kolumbii a nie w Polsce. Posiedzą dobre kilkanaście lat, choć wątpliwe czy przeżyją tamtejsze więzienie. Polskie więzienia to totalna dolina muminków w porównaniu z południowo-amerykańskimi.
Zgłoś
viking19 2024-06-07, 1:00 1
kaziolord napisał/a:

Po tych lekkich kopach kopach i po tym jak mu na końcu rzucił czapką w głowe a nie zajebał buta na ryj
Raczej ustawione

może akurat nie z tych powodów(choć też),. ale uważam że filmik jebie fejkiem.
Zgłoś
Janko 2024-06-07, 1:20
Kilka oponek i Bambo pieczenie
Zgłoś
kaziolord 2024-06-07, 1:25
viking19 napisał/a:

może akurat nie z tych powodów(choć też),. ale uważam że filmik jebie fejkiem.

Policjant wchodzący na pewniaka w takim kraju na dwóch typów z bronią w zamkniętym sklepie?
Gość który powinien dostać od razu kulkę w łeb, robi z siebie bohatera ?
Pakując piłkarskie koszulki które są na bank podjebkami ?
Ruszająca się kamera ?

I kolejne pytanie
Co tam zaplecza nie było ? to gdzie on chodził się wysrać?

O to ci bardziej chodziło ?
Zgłoś
viking19 2024-06-07, 1:35 1
kaziolord napisał/a:

Policjant wchodzący na pewniaka w takim kraju na dwóch typów z bronią w zamkniętym sklepie?
Gość który powinien dostać od razu kulkę w łeb, robi z siebie bohatera ?
Pakując piłkarskie koszulki które są na bank podjebkami ?
Ruszająca się kamera ?
O to ci bardziej chodziło ?

generalnie o drewniane aktorstwo.
nie chce mi się pisać(idę spać xD ), ale jebie fejkiem.
nie sapię do Opa, chciałbym więcej takich filmików, no ale ten akurat mi śmierdzi.

[ Dodano 2024-06-07, 01:36 ]
kaziolord napisał/a:

Co tam zaplecza nie było ? to gdzie on chodził się wysrać?

też mnie zastanowiło.
to bardziej garaż jakiś, robiący za sklepik. xD
Zgłoś
jbćTalmud 2024-06-07, 7:55
Ja prdole, aż się zalogowałem żeby skomentować , że to fejk jak h*j. Każda normalna małpa by waliła butami w tą roletę aż by kulasów nie połamała. FEJK
Zgłoś
lacrimal 2024-06-07, 8:21
Pepewatch napisał/a:

Straszne ciamajdy, unieśli roletę troche, wystarczyło włożyć stojak ten w prawym rogu i zrobić dźwignie, podnieść nawet na 30cm i postraszyć gościa bronią to by puścił, pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy. A właściciel, czy pracownik też wcale nie taki geniusz, za parę podkoszulków, czy innych szmat teraz już zawsze na widok gościa w kasku będzie popuszczał ze strachu, idąc każdą uliczką będzie zerkał co chwile przez ramie, biorąc pod uwagę w jakim kraju akcja miała miejsce, mimo że złodzieje to ewidentne lamusy i nie ogary, niepewność już zawsze z nim zostanie

jesteś debilem jakich mało

[ Dodano: 2024-06-07, 08:23 ]
I teraz nie ma mu co gratulować, przyjdą ich koledzy albo oni sami i wpakują mu kule prosto w łeb, trzeba było odstrzelić to by było przynajmniej o dwóch mniej. Jeszcze ciekawe kto broń znajdzie - bo policmajster do samego końca broni szukał a ten ciemniejszy zdążył mu już wstać.
Zgłoś
bialy_alfons 2024-06-07, 9:37
teraz podjadą motozloczyncy i o odjebią za skargi na policji
Zgłoś
BezsensownyPlaskonos 2024-06-07, 11:02
CriSStopher napisał/a:

to nie uśmiechnięta Polska
Zgłoś
JenkinsPerkins 2024-06-07, 12:05
Ten policjant powinien od razu wydac wyrok na miejscu czyli wyprowadzic ich przed sklep i kazdemu po kuli w leb , to nie ma sensu nawet ich na posterunek prowadzic
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-06-07, 19:27
Nazhir napisał/a:

Ten policjant to jakiś Robocop. Sam wchodzi na dwóch uzbrojonych bandytów. Szacunek. Harry Callahan wysiada.

Dokładnie to miałem napisać.
Tam policja się nie pierdoli, mają odpowiednią reputację, pewnie to zadziałało.
Zgłoś
Machol 2024-06-08, 16:40
Pepewatch napisał/a:

Żadna mafia nie przyzna się do takich zjebów. Tak to jest z tymi kartelami, szanują jak jest się skutecznym, a jak nie - to nie ma co marnować sił na płotki, są następni na ich miejsce. W więzieniu będą robić za worki na spermę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem