18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Głupie Miny
patrykstaszek123 • 2014-12-15, 21:12
Dzieciak w autobusie robi śmieszną minę patrząc na
mnie, więc podejmuję wyzwanie i odpowiadam śmieszną
miną. Jest godzina porannych korków, więc wdajemy się
w pojedynek na śmieszne miny wykrzywiając się przez
kolejne minuty. Dzieciak jest amatorem, potrafi zrobić
tylko jedną śmieszną minę. Ja mam opanowany cały
arsenał zabawnych grymasów, więc oczywiście go
miażdżę i wygrywam pojedynek.
Rozglądam się po autobusie szukając bardziej godnego
przeciwnika i zauważam wpatrzoną we mnie starszą
kobietę. Jej spojrzenie jest takie, jakby właśnie
dowiedziała się że ktoś umarł w jej rodzinie, a ja jestem
odpowiedzialna. Widzę, że ze złości aż się gotuje w
środku. Odwracam od niej wzrok i patrzę znów na
dzieciaka.
Ku mojemy przerażeniu uzmysławiam sobie, że
chłopczyk nie robił śmiesznych min. Jest upośledzony.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
BongMan 2014-12-15, 21:20 47
patrykstaszek123 napisał/a:

Jest upośledzony.

No to jest was dwóch.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
santaxl 2014-12-15, 21:23 5
@up
teraz trzech

"You can never be too white"
Zgłoś
~Beny 2014-12-15, 21:34 8
@upy, czterech- post jest napisany w imieniu kobiety

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
M................r 2014-12-15, 22:11 4
Ty suko
Zgłoś
Yoka_Brotherrr 2014-12-15, 23:59
macie panowie po browarze i nie kłóćcie się

raz, dwa, trzy - Baba Jägermeister patrzy.
Zgłoś
Penc 2014-12-16, 0:03
Nick masz patrykstaszek. Napisałeś/aś "odpowiedzialna" idąc za tropem żyjesz w homoseksualnym związku i robisz za kobietę.

Better dead than red!
Zgłoś
Patryk. 2014-12-16, 0:05
W sumie to nie jechać autora aż tak, kawał był dobry, powiem szczerze, że się uśmiałem haha.

Bo najważniejsze to posiadać jakiś cel.
Zgłoś
Psilocke 2014-12-16, 0:08
Idąc dalej pewnymi tropami pierdolnąłeś/aś kopiuj wklej z jakiegoś chuj wie czego i się nawet przeredagować nie chciało tak żeby się to dało czytać po ludzku.
Zgłoś
szymy 2014-12-16, 0:09
A tak naprawdę nie było upośledzonego dziecka. Był tylko kaszlący agent i schizofrenia.

nosiliby.pl - unikalne koszulki
Zgłoś
~Beny 2014-12-16, 0:11 2
Penc napisał/a:

Nick masz patrykstaszek. Napisałeś/aś "odpowiedzialna" idąc za tropem żyjesz w homoseksualnym związku i robisz za kobietę.

Zdziwię cię. W homoseksualnych związkach raczej nie ma podziału kto jest kim. Chyba że dana osoba sama się utożsamia z którąś z płci.

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
Templariusz Mariusz 2014-12-16, 0:21 4
Huj ci
w dupę za takie
pisanie.

Masz problem? To lub to powinno pomóc.
Zgłoś
Allin23 2014-12-16, 0:28
Znaczy, w czym problem?
Zgłoś
ZiggyChajzer 2014-12-16, 0:45
Zajebiste, uśmiałem się
Zgłoś
Teodorr 2014-12-16, 2:35 2
Przypomniales mi cos
Przystanek autobusowy. Siedzi sobie babcia z zakupami, obok stoi jakas mlodsza babcia i koles w czapce oparty o sciane. Glowe mial spuszczona, co wygladalo jak wzrok spod byka. Gapil sie ewidentnie na mnie. Patrze na goscia. O co mu chodzi? Zmierzylam sie wzrokiem, przegladnelam ukradkiem w szybie, nie, no wszytsko ok. Patrze, a on dalej sie gapi. Unioslam brew, parsknelam sobie pod nosem i odwrocilam sie.
Ale on sie dalej gapil, kurwa. Zmarszylam sie i wtedy zobaczylam cos na wzor niewidzialnego pawia. Wary otwarte, chara z geby i jezyk na wierzchu... Feeee

No mysle, kurwa ptak mi gdzies nasral i sie brzydzi. Spojrzalam na babcie, ktora zauwazyla go ale nic nie wskazywalo na to bym byla obsrana... No pojebany jakis!! Pokazalam mu zeby sie w glowe puknal baran i wsiadlam bo akurat autobus podjechal. Cala droge tak "wymiotowal" bezdzwiecznie. Wysiadlam i kuknelam w szybe. Popatrzal na mnie. Mial streeta, spuchniete oczy, cos wyrosnietego fioletowego nad prawym okiem i bardzo nieforemna glowe..

Ups - pomyslalam. Pewnie nie ja pierwsza.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów