📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
No... a kto z Was potrafi wyrwać 3 Murzynów na raz?
przecież ten program jest naciągany 70% to fikcja wystepuja tu studenci szkół teatralnych i inni z castingów a 99% ludzi wierzy w te brednie Polacy juz się robią jak Amerykanie łykają wszystko jak leci..
biorąc pod uwagę popularność murzynów, to ciężko mi w to uwierzyć. prędzej murzyn wyrwie 3 kurewki. osobiście znam paru murzynów i za skurwysyna nie mogę uwierzyć że niektóre plastikowe laleczki tak bardzo na nich lecą (niby wiadomo, murzyńska dzida plemienna, ale żeby aż tak?)
a jeśli ta panienka potrafi na raz obrobić 3 murzynów to musi mieć wielki rów.
a jeśli ta panienka potrafi na raz obrobić 3 murzynów to musi mieć wielki rów.
Może to pewnego rodzaju ukryty patriotyzm? Kobieta wiedząc, że jest nosicielem wirusa HIV celowo doprowadza do stosunków płciowych z czarnuchami? Jest bohaterką! Probóje oczyścic nasze ziemie z napływowych. Niech zajmie się tez niemcami...
hehe, ale nie żeby ona była jakąś dziwką czy cos ;p hehe. Co za Szmata nie dośc ze dala sie wyruchać dla 3 to jeszcze dla murzynów. Do czego ten Świat zmierza ;(
Gdyby Hitler wygrał to by tego nie było, chuj że większość z nas by teraz wpierdalała szczury chowając w kanałach.
chowając się*
chowając się*
mi tam program się podoba... jako studentowi 2-3h nagrań w studio i 45 zeta za statystę wpada
-zabrać jej polskie obywatelstwo
-wrzucić z kraju na zbity pysk
-zafundować jej zakaz wjazdu do kraju na zawsze
teraz może się kurwić nawet z całymi plemionami
-wrzucić z kraju na zbity pysk
-zafundować jej zakaz wjazdu do kraju na zawsze
teraz może się kurwić nawet z całymi plemionami
Zrobili literówkę w słowie wytresować.
1000zł drogą nie chodzi dlatego tam te kobitki chodzą
Każdy pierdoli, ale jakby ci ubrali peruke, ciemne bryle i dali 1000 zł za to ,że powiesz jakąs bajke to niejeden by poleciał. Ja też.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów