📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
weźcie się kurwa może za naukę bo test gimnazjalny niedługo chyba
to mnie zawsze dziwi... leca torpedy na pysk gosciu stoi, nastepnie 'eko skorka' lekko machanl reka, gosciu upada... da faq?
Na takich jest tylko jeden sposób. Kiedy się nie spodziewa zajebać mu mocno np krzesłem, kamieniem, czy po prostu w czuły punkt - np brzuch. Tak mocno, żeby odechciało mu się raz na zawsze. Żeby wziął Cię za niezrównoważonego i niebezpiecznego. Wtedy się odwali.
O podobnym mówi Johny Depp:
Głupiec twierdzi, że wie już wszystko. Mądry uważa, że zawsze jest coś jeszcze do nauczenia się.
O podobnym mówi Johny Depp:
Dlaczego myślisz że jest słabym? Może poprostu nie chce mu się bić, bo nie ma po co. Co innego taka patologia.
@Ant Inside The Actors Studio, świetne mają wywiady
Znam wielu tych kozaków, którzy tylko gdy zobaczą kogoś słabszego od siebie zaraz go męczą. To jest najgorsze. Nie poradzisz nic na to, ale na szczęście na kazdego cwaniaka znajdzie sie większy cwaniak a to jest cudowny widok.
Nie cierpię kurwa takich ludzi szczery wielki chuj im w dupę, sam walczę z tym w szkole ...
sam za szczeniaka cieszyłem ryja gnębiąc innych w szkole dziwnym trafem przez takie zachowanie byłem szanowany i bardzo lubiany w szczególności przez koleżanki co mnie bardziej motywowało by być jeszcze większą mendom od czasów szkolnych minęło dużo czasu to dzisiaj często mam tę myśl w głowie jak mogłem być takim skurwysynem dla osoby która mi w życiu nic nie zrobiła a ja dla popisu i własnej satysfakcji krzywdziłem osoby nie winne jest to rzecz której bardzo żałuję i w tym wieku nie potrafię pojąć swojego zachowania wtedy
żadna sztuka zbić słabszego - zwykłe frajerstwo. Co innego narazić zęby i żebra broniąc słabszego.
A prawda jest taka, że chudy / gruby / wysoki / niski - nie ma różnicy, bo "walkę" wygrywa się w swojej głowie..
A prawda jest taka, że chudy / gruby / wysoki / niski - nie ma różnicy, bo "walkę" wygrywa się w swojej głowie..
laski wpatrzone w tego Deppa jakby chciały mu tam na miejscu obciągnąć...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów