📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
gruby powinien się na niego rzucić cały ciałem, to by chudzina połamała sobie kark
Chuj w dupe takim lamusom co wyżywają sie na słabszych.
gruby jakby się nie cackał to by zlał pozera w eko-skórze
Jakbym widział siebie w gimnazjum
dostawales wpierdol?
@up
Kurwa jak ja kocham takich ludzi jak ty...
Dopisz jeszcze "jebać konfidentów" to będziesz mógł wrócić do swojego gimnazjum
Kurwa jak ja kocham takich ludzi jak ty...
Dopisz jeszcze "jebać konfidentów" to będziesz mógł wrócić do swojego gimnazjum
Co za cioty... Nikt kurwa się nie wstawił... Za moich czasów, mimo że pojebaną na maksa miałem klasę (jak jeszcze szkoły były normalne i nie było gimnazjum), nikt kurwa, absolutnie nikt nie zostawiał ziomka z klasy na pastwę jakiegoś pedryla...
Pamiętam my w podstawówce też mieliśmy takiego Marcina, koleś był lekko upośledzony ale prześlizną się jakoś na teście IQ i załapał do "normalnej" szkoły, wszyscy w klasie go gnębili bo był głupkowaty i nie oddawał jak się go uderzyło, nawet z pozoru grzeczne i "kujoniaste" dziewczyny jak go mijały to zawsze ze śmiechem na ustach i jakimś obraźliwym tekstem, ale jak przyszli na przerwie któregośrazu "obcy" z innej klasy bo ponoć się źle spojrzał na któregoś i też chcieli się poznęcać to rzuciliśmy się jak lwy, jeden kumpel nawet z kibla wyleciał w połowie szczania jak usłyszał że "naszego Marcinka biją leszcze z 8 "G" Wielka afera byl z tego bo 4 nauczycielki musiały rozdzielać nas a i tak w końcu musieli przyjść wuefiści bo nie dały rady, ale wychowawczyni powiedziała, że "nie popiera przemocy ale zachowaliśmy się właściwie, jak prawdziwi koledzy!". Od tego czasu już go nie gnębiliśmy bo jakoś tak głupio było...
No i widzisz Marcin moze IQ ci nie przybylo ale pisac umiesz. Fajna klase miales
A druga teoria spiskowa na temat lustra to drugi snajper.
Gdy ktoś w ciebie mierzy a ma przed celem lustro w słoneczny dzień to ni chuja nie ustrzeli drania chyba że na farta-na czuja
Gdy ktoś w ciebie mierzy a ma przed celem lustro w słoneczny dzień to ni chuja nie ustrzeli drania chyba że na farta-na czuja
szachu44 napisał/a:
A druga teoria spiskowa na temat lustra to drugi snajper.
Taka sytuacja...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów