📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
wklejam zdjęcie kotka, żebyście mogli pierdolić w stylu "gdzie tu sadyzm?" , "wchuj sadystyczne, wypierdalaj" "to jest sadistic a nie slodkikicius.pl!"
Dajcie link do yt, tam mu nawsypują ludzi, może znajdzie się ktoś z jego okolic, dostanie wpierdol i się uspokoi. Za same słowo "pieniążków" powinien być spalony na stosie!
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Internauci do boju! Co to za górka w tle na pierwszym filmie? szukamy!
nastepne perypetie zulicy.
Ja osobiście lubię menela od czasu do czasu skopać jakoś mnie to relaksuje
Porozwalam wszystkie sklepy, spłonie cały park
Nie zrozumiesz moich myśli, nie zrozumiesz marzeń
Dziś podpale całe miasto, będzie pełno wrażeń" Oi!
Cytat:
Kurwa, nie dość że człowiekowi życie dokopało to jeszcze jakieś imbecyle go dręczą. Chujowe.
Życie dokopało?! A skąd ty możesz wiedzieć? Większość ma na starcia w miarę równe szanse. Za kilkanaście lat będzie nowe pokolenie żulerki w twoim mieście i prawdopodobnie będziesz mógł zobaczyć ludzi z twojej klasy którzy mieli wyjebane na szkole!
Życie dokopało? Nasze życie zależy od nas samych, stoczyła się to ma.
Ogólnie chuj z tą alkoholiczką. Jak pierwszy raz sięgała po alkohol mogła się zastanowić jak to się może skończyć....tylko że tacy nie chcą wolą chlać kurwa, zbierać dwa złote na wino itp... Na chleb zbiera chyba z procentami....
Zazwyczaj na początku wszyscy chcą pomagać ale nie zawsze druga strona chce pomocy a wtedy się tak kończy tak jak skończył ten babsztyl a widać ze ta prukwa nie pierwszy rok jest czwartówą i pewnie jeszcze zasiłek jakiś od państwa dostaje....
Znam żuli którzy cały dzień siedzą na ulicy chleją cały czas zbierają 2 zł na wino mają ryje zdezelowano tak jak baba z filmu. No ale kurwa mają mieszkania w których urządzają meliny itp a na dodatek kasę od państwa ciągną.
Zazwyczaj na początku wszyscy chcą pomagać ale nie zawsze druga strona chce pomocy a wtedy się tak kończy tak jak skończył ten babsztyl a widać ze ta prukwa nie pierwszy rok jest czwartówą i pewnie jeszcze zasiłek jakiś od państwa dostaje....
Znam żuli którzy cały dzień siedzą na ulicy chleją cały czas zbierają 2 zł na wino mają ryje zdezelowano tak jak baba z filmu. No ale kurwa mają mieszkania w których urządzają meliny itp a na dodatek kasę od państwa ciągną.
BongMan napisał/a:
Kurwa, nie dość że człowiekowi życie dokopało to jeszcze jakieś imbecyle go dręczą. Chujowe.
o kur*a co ty robisz na sadolu?
gitem trzeba być a nie ciotą!
Kurwa jak czytam niektóre komentarze to żal mi dupę ściska. Bronicie jakiejś zniszczonej przez alkohol żul baby? No do kurwy nędzy, może jeszcze pomagacie cyganom na ulicy? Wybrała sobie takie życie, opierdalała się całą młodość, denaturat wyżarł jej mózg, a teraz śmieją się z niej ludzie i ot cała historia tego śmiecia.
-Bo jest tanie i dobre.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów