📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Pewnie ci kolesie skończą podobnie do tych meneli ,a wtedy kolejne pokolenie gorszych pojebów się nimi zajmię.
@Chujciwoko
Wałbrzych ulica Wrocławska! Widze nawet swoją szkołę!
Klijentka wywodzi sie z najbiedniejszej dzielnicy wałbrzycha pełnej meneli ćpunów alkoholików kryminalistów i innych męd nie dziwota ze twarz ma jak Jackson po operacjach..
Wałbrzych ulica Wrocławska! Widze nawet swoją szkołę!
Klijentka wywodzi sie z najbiedniejszej dzielnicy wałbrzycha pełnej meneli ćpunów alkoholików kryminalistów i innych męd nie dziwota ze twarz ma jak Jackson po operacjach..
Nie imbecyle tylko gangsterzy, na pierwszym filmiku się przedstawili...
BongMan napisał/a:
Kurwa, nie dość że człowiekowi życie dokopało to jeszcze jakieś imbecyle go dręczą. Chujowe.
Chyba sobie portale pomyliłeś..
demobil napisał/a:
Zerżnąłbym ją konkretnie !
To nie gadaj tylko działaj, wiesz skąd jest. Urządzenie rejestrujące obraz i dźwięk w łapę i jedź, skoroś taki mądry w necie.
piękne
wszytskim wspolczujacy milusim niunieczkom mowie: WRACAJCIE NA NK:D
o kurwa... papieros mi wpadł do kieliszka....
Jeśli one Cie nie zagryzą, to ja Cie zastrzelę!
wszytskim wspolczujacy milusim niunieczkom mowie: WRACAJCIE NA NK:D
Mordi napisał/a:
Kurwa. Wszytkim co sie nie podoba filmik i pisza jaka ona biedna to wypierdalac ! To jest sadistic ! Jak widzicie przejechanego psa to tez " O Jezu Stasiek popatrz jaki biedny piesio?"
Tym co sie to nie podoba wypierdalac na raz !
RAZ!
No cóż, odwal się od piesiów Mi zwierząt bardzo szkoda, za to ludzi nie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów