📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
No i tak płynie prąd <lol>
Do debili którzy myślą ze fejk bo było by zwarcie, jesteście pierdolnięci. Woda co najwyżej mogła by zyskać trochę na temperaturze i się zagotować ale o zwarciu nie ma mowy. Przykład? Kabel połączony z 2 żyletkami ( jedna na plus a druga minus) i coś co je od siebie odzieli i nie przewodzi prądu, wrzucacie do wody i w ten oto sposób w więzieniu gotuje się wodę na herbatę.
A skąd więźniowie biorą akumulatory, żeby podłączyć te żyletki pod plus i minus?
Mnie uczyli, że w gniazdku jest prąd zmienny czyli faza i zero.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów