jak w temacie i do tego dobrze dobrana muzyka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
te morze wydaje się jakieś sztuczne
Coś mi podpowiadało, że dobry drop będzie rzeczywiście muza dobrze dobrana.
Muza pochodzi z filmu "Requiem dla snu" , ale tu jakaś trochę zmiksowana jest.
jeden z lepszych filmow co widzialem o sztormach ... dzis koelga wrzucil na fejsa no i ten podklad dubstep piwo !
twojanuta.pl/mp3,l6bl,02-clint-mansell-lux-aeterna-full-orchestra.html
stronka do nutki
jeszcze jedna krótsza
twojanuta.pl/mp3,jpnu,03-escala-requiem-for-a-tower.html
mało tego to stronka super z darmową nutką normalnie bajka
twojanuta.pl/mp3,vjkp,clint-mansel-lux-aeterna.html
stronka do nutki
jeszcze jedna krótsza
twojanuta.pl/mp3,jpnu,03-escala-requiem-for-a-tower.html
mało tego to stronka super z darmową nutką normalnie bajka
twojanuta.pl/mp3,vjkp,clint-mansel-lux-aeterna.html
Kurwa mam takie lagi w nowym firefoxie, że aż myślałem, że ten filmik jest w niektórych momentach w slow motion...
juz mnie wkurwia ten soundtrack z "requiem for a dream", jak ktos nie ma jakiej muzy dodac to dodaje ten... wiecej inwencji ludzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów