18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
kustoszpan 2013-05-24, 21:57
@up
kasa misiu, kasa...

Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Zgłoś
Szalej 2013-05-24, 21:59
;D dałem sie zrobic z ta reklama z pieskiem odruchowo dobre
Zgłoś
MauMauMaurycy 2013-05-24, 22:00 3
KURWA CO JEST???!!!

przecież ja to gówno już ignorowałem ?!!?!?!
Zgłoś
KMD 2013-05-24, 22:05
Jak będę chciał oglądać debili, to włączę telewizję.

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2013-05-24, 22:06
Kurwa reklama klozetów :/
Jak można nazwać firmę "KLOZETON" :o.O:

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
M1Cro 2013-05-24, 22:10 2
ja wiem że chcecie dostać najwięcej piw za komentarz i dajecie komentarze huj wie jakie, ja powiem że mi sie podobało mogli coś powiedzieć więcej o fb i mają racje o dawców organów. czasami możecie przeczytać co piszecie bo jest przesada !!!!!
Zgłoś
MauMauMaurycy 2013-05-24, 22:43
@M1Cro

Pisze się chuj nie huj
Zgłoś
ZmianaNicka 2013-05-24, 22:49 1
fakty:
filmik ok, komentarze do dupy

wniosek:
efekt uzyskany przyrostem gimbazy na sadolu, jest jeszcze jedna opcja ale bardzo malo prawdopodobna, ze tvn i homopropaganda zaczela dzialac
Zgłoś
k................z 2013-05-25, 1:51
nie słyszałem nigdy bardziej sztucznych i na pokaz "kurew"
Zgłoś
MudPie 2013-05-25, 12:42
MauMauMaurycy napisał/a:

KURWA CO JEST???!!!

przecież ja to gówno już ignorowałem ?!!?!?!

No właśnie. Na tym forum jest to zjebane, bo opcja ignorowania działa tylko na pojedyńczy temat, a nie blokuje użytkownika.. I co z tego, że zablokujesz gościa i zniknie jego temat, jak założy nowy i będzie go widać.
Zgłoś
nightec 2013-05-25, 14:52
Gratuluję, to pierwszy film przy którym przykimałem na sadolu. Proud of U
Zgłoś
S................h 2013-05-25, 17:58
Zgłoś
M1Cro 2013-05-25, 18:44
MauMauMaurycy napisał/a:

@M1Cro

Pisze się chuj nie huj

hahaha wiedziałem że jakiś pojeb napisze , za moich czasów pisało sie tak i to było dobrze
Zgłoś
fashX 2013-05-25, 22:10
włączyłem... oglądałem.. poczułem że marnuje sekundy życia wyłączyłem.... a autora powiesić za jaja
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów