18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Klausu 2013-05-24, 21:25
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
p................1 2013-05-24, 21:27 2
Patrze 25 minut.... oglądam 30 sekund ... myślę ... Co to ku**a za 2 pedały.
Zgłoś
pawelekq9 2013-05-24, 21:29
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
�................z 2013-05-24, 21:30 1
Definicja "pierdolec" ma teraz dwie nowe, acz chujowe, twarze
Edit:
Dotrwałem do 8 minuty. Ilość gówna w tym materiale klasyfikuje go do działu hard, ->Seks, dewiacje, fetysze

Zgłoś
cocaine.animals 2013-05-24, 21:30
ale gówno, katowałem się 2 minuty....dłużej nie dałem dały ale prawdopodobnie i tak nikt mnie nie pobije
Zgłoś
defcon1 2013-05-24, 21:31
Heh, goście po 20 parę lat ale opowiadają jacy to oni kurwa starzy nie są. Gratuluję.

PS. Umiecie powiedzieć jedno zdanie bez cięcia?
Zgłoś
IceQueeen 2013-05-24, 21:35
Podróby Niekrytego?
Zgłoś
Avio84 2013-05-24, 21:36
Czy ktoś ten syf obejrzał do końca? Wolę te 20 minut spędzić na treningu niż na marnowaniu czasu przy oglądaniu pierd**enia jakiś dwóch baranów.
Zgłoś
Peter-Norivotset 2013-05-24, 21:37 4
nie wiem co to, nie ogladam, ale za pojazd fejsbuka, naszych klas, fotek i inynch scierw zawsze piwo

Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Zgłoś
Pan_Generał 2013-05-24, 21:37
Jak ja tego grubasa nie cierpię

Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.
Zgłoś
andamarius 2013-05-24, 21:40
dzięki za to co znajduje się pomiędzy 0:10 a 0:20. Zaoszczędzili mi sporo czasu XD.
Zgłoś
Plecionkarz 2013-05-24, 21:43
Ale mają tupet. Narzekają na gnój na facebooku a sami robią takimi filmami i swoim partnerstwem gnój na sadisticu.
Zgłoś
u................5 2013-05-24, 21:44 1
Mi się podoba, dobrze mówią wystarczy przeboleć.
Zgłoś
nowepozycje 2013-05-24, 21:47
co to qrwa robi na głównej????????
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów