📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale te dzieci są kurwa głupie.
I kierowca może mieć jebania po sądach przez lata przez głupiego gówniarza.
I oczywiście od razu miliard ludzi żeby się gapić, ale nikogo, żeby udzielić pierwszej pomocy. Dobrze, że chociaż jeden wpadł na to, żeby po karetkę zadzwonić.
@fabiothethird
A może kręcił do swojego ziomka "Stary, ale gówniak zajebiście w machę mi przywalił na przejściu, aż na słupki poleciał..."
A może kręcił do swojego ziomka "Stary, ale gówniak zajebiście w machę mi przywalił na przejściu, aż na słupki poleciał..."
@fabiothethird
Zdajesz sobie sprawę, że ludzie nie potrafią udzielać pierwszej pomocy? Ja zresztą też nie No i kurwa jak już jedna osoba zadzwoni po karetkę, to już chyba więcej nie musi, nie?
Zdajesz sobie sprawę, że ludzie nie potrafią udzielać pierwszej pomocy? Ja zresztą też nie No i kurwa jak już jedna osoba zadzwoni po karetkę, to już chyba więcej nie musi, nie?
Dlatego też drogie dzieci...Przed przechodzeniem przez przejście patrzymy w prawo i w lewo, a nie tylko w prawo.
Beata Szydło z wizytą na miejscu wypadku głaszcze i wręcza 500 +
Trzeba będzie w końcu zainwestować w kamerkę, człowiek nigdy nie wie co go spotka.
"A chuj, zdaze"
Tego w TV nie pokażą, jak to dzieciak się wpierdala prosto pod koła, a ani ułamka winy nie można przypisać kierowcy. Jeszcze by obalili mit mówiący, że kierowcy to piraci, a piesi są zawsze poszkodowani i niewinni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów