📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To z dzisiejszej Parady Zwycięstwa!
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
ZiooMall napisał/a:
Koń wiedział co go czeka więc zaczął stać zawczasu
Też byś się zesrał, jakby ktoś jebnął z armaty ci koło doopy.

majeńka napisał/a:
To z dzisiejszej Parady Zwycięstwa!
Od razu pomyślałam, że to centrum Moskwy
To raczej Białoruś, poznaje: to BWP Baćko 2024 , najnowsza produkcja zakładów wozów bojowych w Mińsku
<lewo
>Prawo
/\ góra
\/ dół
Nauka nie poszła w las, to było NAD łbem konia.
>Prawo
/\ góra
\/ dół
Nauka nie poszła w las, to było NAD łbem konia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie