Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
r................5 2014-01-23, 21:40 1
Inwalidą urodziłeś się Ty. jego argument: rośnie samo z siebie to musi być zdrowe dobre i nie szkodzi. Mój argument: muchomor też rośnie sam z siebie.
zamknij ryj.
Zgłoś
J................k 2014-01-23, 21:42 4
Wasza wiedza na temat narkotyków jest śmieszna.
Koke już dawno wpierdalali tylko, że nie w postaci białego proszku, ale liści.
Muchomor też ma kretynie właściwości psychoaktywne, ale żeby o tym wiedzieć, to trzeba było się interesować chociażby chemią i biologią, spokojnie można się nim naćpać nie tracąc przy tym życia i zdrowia, ale co taki debil może o tym wiedzieć. Odnoście filmiku bardzo dobrze! gość kulturalnie zwrócił uwagę i miał do tego prawo. Policja jak najbardziej jest potrzebna, ale z wykształcenie i ludzkim podejściem do życia !
Zgłoś
Sothoth 2014-01-23, 21:46 7
roofik5 napisał/a:

Inwalidą urodziłeś się Ty. jego argument: rośnie samo z siebie to musi być zdrowe dobre i nie szkodzi. Mój argument: muchomor też rośnie sam z siebie.
zamknij ryj.

Nie wiem kto Cię nauczył czytać chłoptasiu, ale on nigdzie nie napisał, że jest zdrowe i że nie szkodzi.
Zgłoś
DMT 2014-01-23, 21:48
roofik5, już to nie raz pisałem, z ludzi ograniczonymi umysłowo, nie gadam.
Zgłoś
Mr_Crazy 2014-01-23, 21:51
Troszkę podobne do tego
youtube.com/watch?v=EKVrDJWpXWQ
Zgłoś
Samudaripen 2014-01-23, 21:55
Wg. mnie zielsko powinno być zalegalizowane, kto palił ten wie, że przez zioło raczej nikomu nic nie zrobimy, a cała sprawa i tak jest mocno przereklamowana bo stan po zielsku jest taki sobie i nie opłaca się wydawać na to hajsu, uzależnić się od tego chyba nie da, przynajmniej ja tak twierdze bo osobiście zielska nie lubię i wole się napić niż jarać.
Zgłoś
kopuczini 2014-01-23, 21:59
roofik5 napisał/a:

pajacu śmierdzący muchomor też sam z siebie rośnie idź se opierdol takiego dorodnego.

No jasne, że bym opierdolił. Wystarczy ruszyć trochę łbem i wpaść na pomysł wygotowania grzybka z 50 razy i można się delektować.
Zgłoś
MrZet 2014-01-23, 22:00
Z głosu i zachowania typowy Polaczek, ciekawe jak z ryja?

MaszAyahuaskę napisał/a:

Tassadar, Co rozumiesz przez "Ćpać na potengę" ? Próbowałem już chyba wszystego co jest dostępne i w dobrej jakości, nie zalewam sobie organizmu gównem, ten kto nie umie, ćpa na potenge i zapierdala sobie w żyłę chuj nie wiec co, ,żeby tylko odlecieć... Widziałem to już nie raz i nie dwa, i wtedy wyznaczyłem sobie granice, której nie wolno przekroczyć...nie ogarniasz, i chuj ci w ryj...

Jest parę miejsce w Europie, Afryce, Azji i Ameryce Południowej, gdzie mógłbyś rozpierdalać sobie mózg zgodnie z prawem. Dlaczego się nie przeprowadzisz?
Mógłbyś też nie ćpać jak reszta społeczeństwa i problem z głowy.
Zgłoś
kikutnik666 2014-01-23, 22:01 2
czytam te komentarze, widze ze rozpoczela sie wojna pomiedzy cpunami i tymi przeciwko cpaniu (jaranie trawy to tez cpanie, niezaleznie czy jest to szkodliwe czy nie- narkotyk to narkotyk).

a czy nikt nie zwrocil uwagi co jest w tym filmiku najwazniejsze?
najwazniejsze nie jest to, ze policja stanela na zabronionym miejscu- chuj z tym, nie oni pierwsi i nie oni ostatni (choc nie powinni, to nie ulega watpliwosci).
Wazniejsze i to ZNACZNIE WAZNIEJSZE jest to, co ci panowie kombinowali- widac, ze w pospiechu cos chowaja do kurtek, ze unikaja kontaktu wzrokowego, ze jeden gra na zwloke i kamerzyste zabiera z tamtego miejsca. Panowie ewidentnie COS przeskrobywali- co chowali w kurtki, dlaczego bylo im glupio, wstydzili sie i dzilali w pospiechu- OTO JEST PYTANIE.
Bron? Mozliwe, ale raczej watpliwe bo zbyt duzo roboty byloby chyba z wlozeniem do kabury i unieruchomienie pistoletu.
Odznaki? To by nie chowali w panice.
Narkotyki? W sklepie jakims? Watpliwe raczej.
Pieniadze? To juz szybciej, choc dziwne ze obaj je dostali do reki podzielone, a nie jako jeden pliczek do podzialu.
A moze cos ciekawszego?

To jest drodzy sadolowi Sherlock'owie zagadka godna rozwiklania!

Osobiscie sadze, ze cos zarekwirowali/znalezli i poszli to opchnac- przylapano ich na ciemnych interesach.
Zgłoś
DMT 2014-01-23, 22:02
Samudaripen napisał/a:

Wg. mnie zielsko powinno być zalegalizowane, kto palił ten wie, że przez zioło raczej nikomu nic nie zrobimy, a cała sprawa i tak jest mocno przereklamowana bo stan po zielsku jest taki sobie i nie opłaca się wydawać na to hajsu, uzależnić się od tego chyba nie da, przynajmniej ja tak twierdze bo osobiście zielska nie lubię i wole się napić niż jarać.

Masz bracie piątke, bo jak ktoś rzuca jakieś chemiczne gówno , to się po prostu tego nie pali. Od zioła nie da się uzależnić, palę od 10 lat i nigdy nie miałem jakiegoś ciśnienia, jak po alko że "trzeba przyklinować" nie było dobrego, to się po prostu nie paliło. TYLE W TEMACIE...
Zgłoś
ellsworth 2014-01-23, 22:05
Myślicie, że on dla przyjemności tam stanął? Dostali zgłoszenie ze sklepu, przyjechali, zaparkowali nie blokując ruchu. MOGLI włączyć syrenę i wtedy byłoby wszystko niby OK, ale po co? Skoro zaparkowali tak, że nie stwarza zagrożenia w ruchu, to tą syreną by tylko niepotrzebnie rozpraszali kierowców.
Zgłoś
lisek666 2014-01-23, 22:17
@kikutnik666
jak przyjrzycie się dokładnie to na początku filmiku widać do jakiego sklepu wchodzi kamerzysta;
wyraźnie widać baner reklamujący sprzedaż alkomatów;
I tu jest sedno filmiku drodzy sadole, mniejsza o to czy prawidłowo zaparkowali, jak na mój gust to próbowali opylić wyposażenie, które fundują im podatnicy.
Zgłoś
gin 2014-01-23, 22:24
Jak napisał @kikutnik666 coś panowie kręcą.
Tak na marginesie Policja jest od tego, żeby pilnować przestrzegania prawa. Nie może być tak, że stoją ponad nim. Bardzo dobrze zrobił, że zwrócił im uwagę. Gdyby jednak to ktoś z nas stał w takim miejscu już był by mandat.
Zgłoś
Bake4.20 2014-01-23, 23:05
Najlepsza refleksja od policjanta... "zobacze i sprawdzę czy dotyczy policji"(ten zakaz parkowania)
Zgłoś
W................t 2014-01-24, 1:08
czy mnie słuch myli czy on się zjebał tam na końcu? heheh
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem