Jazda z nimi! Widać, że parówy coś knuły...
Jazda z nimi! Widać, że parówy coś knuły...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Do 3 lat więzienia grozi 18-latkowi z Barcina, który posiadał przy sobie zabronioną prawem substancję narkotyczną w postaci marihuany" -chwalą się policjanci z Komendy Powiatowej Policji w Żninie. Przy nastolatku mundurowi znaleźli 0,24 gram suszu.
Do zatrzymania doszło w środę (22.01) o godz. 17.45 w Barcinie. "Mundurowi patrolujący miasto zauważyli na jednej z ulic młodego mężczyznę, który w chwili, gdy policjanci chcieli go wylegitymować, zaczął uciekać. Zaskoczeni policjanci postanowili sprawdzić powód jego zachowania i podjęli pościg za mężczyzną, który doprowadził do jego zatrzymania kilka ulic dalej. Okazało się, że to 18-letni barcinianin, który zapytany o powody swojego zachowania nie potrafił się wytłumaczyć. Dopiero przeprowadzona przez policjantów kontrola osobista wykazała, że mężczyzna w kieszeni spodni posiadał woreczek strunowy z zawartością zielonego suszu" - relacjonują zdarzenie policjanci.
Badania wykazały, że zielony susz to marihuana. "Barcinianin został zatrzymany i osadzony w policyjnym areszcie celem wyjaśnienia sprawy. W czwartek usłyszał zarzuty posiadania środków odurzających z art. 62 ustawy o przeciwdziałaniu narkomani zgodnie, z którą grozi mu nawet 3 lata więzienia. O jego dalszym losie zdecyduje prokurator" - informują z dumą policjanci ze Żnina.
Więc i ja dodam coś od siebie.... Hodujemy ziemniaki cebulę, brokuły kalafiory i w chuj jeszcze innych rzeczy. Zanim CZŁOWIEK się pojawił na ziemi, to już było i to bez jakiejś obróbki chemicznej jak koks czy feta, prawda jest taka, że ci co ogarniają ten burdel jakim jest planeta ziemia, przestraszyli się tego że ludzie wreszcie otworzą oczy i ogarnął, jak bardzo są dymani i jaka jest ich rola w tym śmiesznym ustroju. Sadzić, palić ,OGARNIAĆ !!!
Więc i ja dodam coś od siebie.... Hodujemy ziemniaki cebulę, brokuły kalafiory i w ch*j jeszcze innych rzeczy. Zanim CZŁOWIEK się pojawił na ziemi, to już było i to bez jakiejś obróbki chemicznej jak koks czy feta, prawda jest taka, że ci co ogarniają ten burdel jakim jest planeta ziemia, przestraszyli się tego że ludzie wreszcie otworzą oczy i ogarnął, jak bardzo są dymani i jaka jest ich rola w tym śmiesznym ustroju. Sadzić, palić ,OGARNIAĆ !!!
pajacu śmierdzący muchomor też sam z siebie rośnie idź se opierdol takiego dorodnego.
pajacu śmierdzący muchomor też sam z siebie rośnie idź se opierdol takiego dorodnego.
Jadłem, całkiem smaczny
Tu masz przepis: trzeba 3 razy go wygotować, i za każdym raazem zmienić wodę w garnku. Działa, sprawdziłem.
Chcesz powiedzieć że jeśli wszyscy zaczną ćpać na potęgę to nastąpi rewolucja na skalę światową i obalimy żydokomunomasonobankowy burdel? Musisz na trochę odstawić. I nie, nie mam nic do palenia tego, jestem kompletnie bezstronny.
Nie żeby mnie interesował ten idiotyczny spór, ale Twój argument jest inwalidą. Za zjedzenie muchomora nikt Ciebie nie zamknie na 3 lata, mimo że skutki są dużo bardziej opłakane niż wypalenie skręta.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów