18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Godzinny pobyt na wsi
s................s • 2013-12-11, 16:46
W dzisiejszych czasach coraz bardziej modną i polecaną formą spędzania wolnego czasu jest pobyt na wsi wśród ciszy i natury, w spokoju i bez żadnych stresów. Po dzisiejszym dniu nawet jeżeli będe mieć chwile wolnego na pewno nie wybiore się na wieś... Wsi mam dość na rok ewentualnie na 10 lat.
Jestem studentem (tak tak przyszłym bezrobotnym). W każdym bądz razie do miasta gdzie uczę się być tym bezrobotnym musze jakoś dotrzeć z mojego miasta. Jako że PKS w tą porę roku jest dla samobójców a godzinna podróż PKP trwa 3 dni postanowiłem wybrać prywatnego przedsiębiorce. Niestety dla mnie godzinna podróż tym środkiem transportu przebiega przez wiele wsi zabierając po drodze ludzi tam mieszkających i tu zaczyna się moja gehenna.
Podróż z mojego miasta zaczęła się dość dobrze. 9 zł wydane i siadam w dość pustym busie ( plus minus 3 osoby) i oczywiście z moim szczęściem na następnym przystanku wsiadło juz 10 wieśniaków na następnym następne 5 wieśniaków itd itd. Ogólnie po 3-4 przystankach bus zapełnił się do granic możliwości. Co przystanek przybywali i ubywali. Gdzie te śmierdzące wieśniaki tak jeżdżą? Nie wiem. Jest to dla mnie zagdka równie podobna jak to gdzie jeżdżą starsi ludzie komunikacją miejską. I żeby nie było... nie obrażam wieśniaków jako osoby które mieszkają na wsi . Znam kilka slicznych i "ułożonych" dziewczyn ze wsi. Pisze o prawdziwych wieśniakach. Z wygladu, zapachu, zachowania.
Obok mnie usiadł oczywiście grubas który powinien kupić przynajmniej 3 bilety. Ale nic... "przemęcze" powtarzam sobie. Ściśnięty jak sardynka przy pierwszej próbie dałem sobie spokój sięgnięcia po słuchawki w moich kieszeniach opierdalając się w myślach że nie zrobiłem tego na początku... Siedze z grubasem, bus przepełniony starymi spoconymi ludźmi w radiu naszego zajebistego szofera leci disco-polo pomieszane z irlandzkimi kawałkami.. ogólnie porażka i gorzej być juz nie może. Niestety... może. Gdzieś za mną dwie suki zaczynają pierdolić o ciuszkach, torebkach i innych babskich gównianych rzeczach. Przede mną jakiś gimbus otwiera kanapke z kiełbasą której woń wypełnia od razu cały i tak już zaśmierdziałą przestrzeń. Podejrzewam że gdzieś styłu ktoś też otworzył jakąś rybe i zaczą ją wpierdalać ale na 100% nie wiem... Prawdopodobne przecież że jechał ze mną jakiś rybak który przebywał na morzu łowiąc ryby 3 miesiące i przesiąkną ich zapachem. Prawdopodone ale chyba nie na podkarpaciu. Na samym końcu siedział autobusowy Dj który raczył nas swoją gównianą muzyką którą puszczał ze swoich wysokiej klasy sluchawek. Całego smrodu dopełniali starzy ludzie śmierdzący gównem i potem i taki ten wiejski zapach... nie wiem jak to określić.
Wszystko to w połączeniu z moją chorobą lokomocyjna sprawił że w 3 sekundy zrobiłem się zielony głowe przechyliłem do przodu i zacząłem się cały pocić... Oczywiście mili ludzie którzy ze mną jechali od razu to zauważyli. Starsza Pani od razu spytała się co mi się dzieje i odsunęła się na wszelki wypadek jakby to była jakaś choroba zaraźliwa. Nie odpowiedziałem. Stwierdziłem że lepiej będzie jeżeli będe ich ignorowal. Niestety grubas koło mnie złapał mnie za ramie i zaczął telepać. Nie wiem czemu to zrobił... może chciał mnie zmusić do odpowiedzi? Zielony już bardziej być nie mogłem i czułem że ostateczne rozwiązanie całej tej sytuacji zbliża się wielkimi krokami. Musiałem coś zrobić. Smród i telepanie przez goryla a do tego nasze kochane polskie drogi nie wróżyły najlepiej. Dałem rade powiedzieć tylko w ich języku tak aby zrozumieli "Panie, odpierdol się Pan" i wróciłem do patrzenia się w okno w nadziei że mi troche minie. No i się zaczęło... Moherowe berety zaczeły pierdolić o dzisiejszej młodzieży i o tym że zapewne jestem na narkotykach i wstrzykiwałem sobie marichuanine. Jedna babka stwierdziła że powinniśmy natychmiast jechać do szpitala bo coś może mi się stać i od razu zaczęła krzyczeć do kierwocy żeby jechał prosto do szpitala po czym wyszczerzyła do mnie dwa zęby jakby myślała że uratowała mi życie. Powiedziałem tylko "nie, dziękuje, nie trzeba" ale chyba tego nikt nie usłyszał bo kierowca zaczął krzyczeć do niej żeby zajeła się swoją dupa i nie zawracała mu chuja. Oczywiście zaczeła się kłótnia miedzy kierowcą a babciami. W między czasie zatrzymaliśmy się na przystanku i gdy jedna babcia wychodziła druga zaczeła krzyczeć "Co mnie Pani tymi reklamówkami trąca?!". Istny cyrk. Końcówka tej miłej podróży mineła nie mniej ciekawie w której miałem możliwość usłyszenia o Tusku, smoleńsku, świętach, znowu smoleńsku, znowu Tusku, kochanym Kaczyńskim, pedalach i lesbijkach, a nawet o cyganach...
Dojeżdżając już do punktu B byłem na granicach wytzymałości. Gdy bus się zatrzymał wybiegłem jako pierwszy. Odetchnąłem świeżym powietrzem. Rozejrzałem się na około i mój wzrok zatrzymał się na dwóch całujących się pedałach..

Zwymiotowałem na buty swojej dziewczyny która w tym momencie przyszła się ze mną przywitać... Nigdy wiecej transportem publicznym..

Mój pierwszy temat i mój pierwszy ból dupy tutaj
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Foxless 2013-12-12, 23:33 6
Szumiący borze!!! Ciesz się, że i gorzej na ciebie nie zareagowali - zapytany czy wszystko gra nie odpowiada - wielkie panisko z miasta nie będzie rozmawiać z kimś, kto okazał zainteresowanie! Potem kolejnej przejętej osobie każe się odpi*rdolić, a na końcu rzyga na buty. Jesteś człowieku zwykły burak i cham, a i wygląda na to, że lelum-polelum, zatem niezależnie od miejsca reakcje na twoją zadufaną d*pę byłyby takie same.

Aaa - i pomyśl, że tak jak ty na "wieśniaków", tak i na ciebie mogą reagować mieszkańcy dużego (pewnie) miasta, gdzie dojeżdżasz na studia z jakiejś zatęchłej pipidówy.

PS. Nie - nie jestem ze wsi, mieszkam w największej aglomeracji w Polsce, a ten temat doprowadza mnie wręcz do furii! Czym? Głupotą autora! Jak masz chorobę lokomocyjna to weź tabletkę, a nie obwiniaj za jej objawy współpasażerów. Śmierdzi? To wsiądź do tramwaju w zimę, kiedy grzeją się w nich menele. Albo do nowego "klimatyzowanego" autobusu, z okienkami o szczelinie 5cm x 30cm długości, relacji Katowice-Gliwice w czerwcu. W takim autobusie jest ścisk jak diabeł, wali potem, jest duszno, a tłuczesz się godzinę z hakiem. Pomyśl sobie, że to wszystko na naszym zadupiu - tylko 3,5mln mieszkańców.
Zgłoś
Igorekpl 2013-12-12, 23:33 9
Co za pierdolenie. Ten cały mit wieśniaka koło chuja mi lata. Całe życie spędziłem i dorastałem na wsi i zgadniecie gdzie spotkałem najbardziej jebiących i niedomytych ludzi. W STOLYCY serio kurwa w metrze da się jeszcze wytrzymać ale tramwaje i autobusy to istna gehenna . Nawet najgorszy menel ze wsi pod względem smrodu nigdy nie dorówna do poziomu zwykłego warszawskiego menela bo na wsi oni mają domy z wodą i każdy tam ma dach nad głową gdzie raz na miesiąc może umyć swoją obsraną dupę a warszawskie lumpy tego nie mają . Dlatego zanim zaczniesz najeżdżać na ludzi ze wsi przejedź się o 23 tramwajem gdzie menele okupują linie nocne żeby przekimać trochę w cieple. A co do pytania gdzie ludzie ze wsi tak jeżdżą odpowiadam : do PRACY ty jebany studencki kaleko, te śmierdzące krową lumpy w przeciwieństwie do ciebie pracują i płacą podatki więc są bardziej pożyteczni.
Zgłoś
Prothory 2013-12-12, 23:45
Chciałem dodać cosik od siebie, niestety wszystko co siedziało mi w głowie zostało już napisane. Zgadzam się z miażdżącą częścią przedmówców.
Zgłoś
Varion 2013-12-13, 0:01
a gdzie mieszkasz? może w Stalowej Woli?
Zgłoś
makronom 2013-12-13, 0:04
Wolę jeździć do miasta, w którym studiuję z "wieśniakami", niż z takimi pierdolonymi paniczami jak Ty, drogi autorze.

Bez wyrazów szacunku.
Zgłoś
Aksal 2013-12-13, 1:11
Kurwa, pamiętam jak kiedyś wracałem z miasta, w którym pobierałem nauki do rodzinnego domu autobusem na tak kurewsko wielkim kacu, że nie pamiętam, żebym kiedyś takiego miał. Nigdy więcej nie zdarzyło mi się połykać własnego bełta, zastanawiając się, czy rzygać do własnego plecaka, czy jednak gdzieś puścić w krajobraz.
Zgłoś
Camel_06 2013-12-13, 1:15 1
kmsm1990 napisał/a:

od 8 lat, 10 razy w tygodniu śmigam pksem z wioski do miasta. Od 8 lat spotykam tak różne sytuacje, ludzi, zapachy, zdania, opinie, głupoty, dj'ów, zachowania że nie dziwie się autorowi tematu. Prawda jest taka że zdarzają się ludzie tak okropnie śmierdzący że nic tylko żygać sie chce. Jeśli ktoś ma dodatkowo lokomcje (drodzy sadole, lokomocja to choroba a nie widzimisie miastowych rurków) to można dostać kurwicy. Na szczęście sytuacje takie zdarzaja się żadko Aczkolwiek znam kilku dj'ów autobusowych.....którzy mimo uwag i wpierdolu sa na tyle tępi że nic sobie z tego nie robią .

Nie nosze rurek, rodzice nie wozoli mnie do szkoły, nie byłem trzymany pod kloszem. Zwyczajnie widze i czuje to i owo co dookoła mnie. A Ci wyżej co to żadenego smród nie rusza, gratuluje Wam wytrwałości...jesteści tacy twaaardzi

Ty, a słownik poprawnej polszczyzny to kiedyś widziałeś i czułeś gdzieś wokół siebie?
Zgłoś
takija 2013-12-13, 2:04 1
Camel_06, oh wybacz Panie poprawny, masz tu kilka przeciwnków w pakieciku (,,,,,) i sobie wstaw przed "że" oraz dodatkowo jedno "rz" żebyś mógl to "żyganie" poprawić Do dzieła!
Zgłoś
MisiuSW 2013-12-13, 2:23 1
"gdzieś styłu"

Kurwa, naprawdę? -.-
Zgłoś
subject1 2013-12-13, 2:40
Mam identyczną sytuację na co dzień , może dziwna sprawa ale mieszkam w mieście (Wrocław). Mieszkam na obrzeżach i tak się składa, że do mojego mieszkania jeździ tylko jeden autobus miejski, którego ostatnim przystankiem jest wieś Świniary. Kurwa co za ludzie tam jeżdżą to się w głowie nie mieści. Śmierdzenie, wygląd czy ogólnie pojęta estetyka człowieka to najmniejszy z problemów. Tak się składa, że po drodze mijamy wielki targ warzywny. I każda stara zołza pakuje do wózeczków na kółkach po 10kg ziemniaków i innych warzyw. Problem robi się wtedy kiedy 20 starych zołz wraca w tym samym czasie co jest praktycznie pewne na 100% jeżeli jadę w godzinach 9:00-17:00. Za każdym razem trzeba im te pierdolone wózki wnosić bo targają ponad swoje siły, wpierdalają brudne marchewki uprzednio wytarte w kurtkę ( tak w kurtkę....) wpierdalają pomidory jakby co najmniej to jabłko było. Nie ma gdzie stać bo wszędzie walają się te ich jebane wózki, chcąc nie chcąc ocieram się o te ich brudne, ujebane szmaty, których bym nie ubrał do najgorszej roboty. Ludzie którzy jeżdżą tym autobusem to zwykłe chamy, niech tylko kierowca nagle zahamuje (coś mu wyskoczy na drogę np) od razu lecą wyzwiska, jakby to jego wina była. Raz byłem świadkiem sytuacji jak autobus się zepsuł i nie mógł dalej jechać. Ludzie zaczęli go wyzywać, że do pracy nie zdążą i ogólnie że jest pojebany. Kurwa już nie mogę, po nowym roku kupię sobie jakiegoś piździka tico, punto czy inne gówno byle już się nie wkurwiać od rana.
Zgłoś
markross 2013-12-13, 4:36 3
@up, łączymy się z tobą w bólu mieszkańcu wrocławskich slamsów... Żartowałem, cały sadol na was sra
Zgłoś
HiSpect 2013-12-13, 4:39
Ej, ej, ej, koledzy. Nie śmiać się z matiza z sekwencją bo sam takowym śmigam
Zgłoś
Precz_z_Preczem 2013-12-13, 6:09
Byłeś tam gdzie Twoje miejsce - czyli w burakowozie.
Zgłoś
Krak 2013-12-13, 8:56 3
schlebus napisał/a:

Jestem studentem (tak tak przyszłym bezrobotnym). W każdym bądz razie do miasta gdzie uczę się być tym bezrobotnym musze jakoś dotrzeć z mojego miasta.

Zgaduję: do Krakowa z podkarpaciego jechałeś?
Panicz uważa się za miastowego? Jesteś takim samym elementem napływowym jak oni.
Nie burzyć się, bo jakbyście byli krakusami to wiedzielibyście o czym mówię. W KRK czuć dwa smrody: smog i podkarpackie.
Zgłoś
Stevie69 2013-12-13, 9:15 1
Dziękuję Ci Sadolu, ostatnia ostojo normalności
Gdzie pierdolenie pedałów nigdy nie zagości
Nie znajdzie tu zrozumienia laluś uperfumowany
Prędzej z moczem i gównem zostanie zmieszany.
W świecie cipasów w rurkach i grzyweczkach
paniczów, zniewieściałych chłopców - zwykłych pizdeczkach,
bastion SADISTIC stoi niepodatny , niewzruszony
na cherlawych nibychłopców bat ma ukręcony.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem