18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Godzinny pobyt na wsi
s................s • 2013-12-11, 16:46
W dzisiejszych czasach coraz bardziej modną i polecaną formą spędzania wolnego czasu jest pobyt na wsi wśród ciszy i natury, w spokoju i bez żadnych stresów. Po dzisiejszym dniu nawet jeżeli będe mieć chwile wolnego na pewno nie wybiore się na wieś... Wsi mam dość na rok ewentualnie na 10 lat.
Jestem studentem (tak tak przyszłym bezrobotnym). W każdym bądz razie do miasta gdzie uczę się być tym bezrobotnym musze jakoś dotrzeć z mojego miasta. Jako że PKS w tą porę roku jest dla samobójców a godzinna podróż PKP trwa 3 dni postanowiłem wybrać prywatnego przedsiębiorce. Niestety dla mnie godzinna podróż tym środkiem transportu przebiega przez wiele wsi zabierając po drodze ludzi tam mieszkających i tu zaczyna się moja gehenna.
Podróż z mojego miasta zaczęła się dość dobrze. 9 zł wydane i siadam w dość pustym busie ( plus minus 3 osoby) i oczywiście z moim szczęściem na następnym przystanku wsiadło juz 10 wieśniaków na następnym następne 5 wieśniaków itd itd. Ogólnie po 3-4 przystankach bus zapełnił się do granic możliwości. Co przystanek przybywali i ubywali. Gdzie te śmierdzące wieśniaki tak jeżdżą? Nie wiem. Jest to dla mnie zagdka równie podobna jak to gdzie jeżdżą starsi ludzie komunikacją miejską. I żeby nie było... nie obrażam wieśniaków jako osoby które mieszkają na wsi . Znam kilka slicznych i "ułożonych" dziewczyn ze wsi. Pisze o prawdziwych wieśniakach. Z wygladu, zapachu, zachowania.
Obok mnie usiadł oczywiście grubas który powinien kupić przynajmniej 3 bilety. Ale nic... "przemęcze" powtarzam sobie. Ściśnięty jak sardynka przy pierwszej próbie dałem sobie spokój sięgnięcia po słuchawki w moich kieszeniach opierdalając się w myślach że nie zrobiłem tego na początku... Siedze z grubasem, bus przepełniony starymi spoconymi ludźmi w radiu naszego zajebistego szofera leci disco-polo pomieszane z irlandzkimi kawałkami.. ogólnie porażka i gorzej być juz nie może. Niestety... może. Gdzieś za mną dwie suki zaczynają pierdolić o ciuszkach, torebkach i innych babskich gównianych rzeczach. Przede mną jakiś gimbus otwiera kanapke z kiełbasą której woń wypełnia od razu cały i tak już zaśmierdziałą przestrzeń. Podejrzewam że gdzieś styłu ktoś też otworzył jakąś rybe i zaczą ją wpierdalać ale na 100% nie wiem... Prawdopodobne przecież że jechał ze mną jakiś rybak który przebywał na morzu łowiąc ryby 3 miesiące i przesiąkną ich zapachem. Prawdopodone ale chyba nie na podkarpaciu. Na samym końcu siedział autobusowy Dj który raczył nas swoją gównianą muzyką którą puszczał ze swoich wysokiej klasy sluchawek. Całego smrodu dopełniali starzy ludzie śmierdzący gównem i potem i taki ten wiejski zapach... nie wiem jak to określić.
Wszystko to w połączeniu z moją chorobą lokomocyjna sprawił że w 3 sekundy zrobiłem się zielony głowe przechyliłem do przodu i zacząłem się cały pocić... Oczywiście mili ludzie którzy ze mną jechali od razu to zauważyli. Starsza Pani od razu spytała się co mi się dzieje i odsunęła się na wszelki wypadek jakby to była jakaś choroba zaraźliwa. Nie odpowiedziałem. Stwierdziłem że lepiej będzie jeżeli będe ich ignorowal. Niestety grubas koło mnie złapał mnie za ramie i zaczął telepać. Nie wiem czemu to zrobił... może chciał mnie zmusić do odpowiedzi? Zielony już bardziej być nie mogłem i czułem że ostateczne rozwiązanie całej tej sytuacji zbliża się wielkimi krokami. Musiałem coś zrobić. Smród i telepanie przez goryla a do tego nasze kochane polskie drogi nie wróżyły najlepiej. Dałem rade powiedzieć tylko w ich języku tak aby zrozumieli "Panie, odpierdol się Pan" i wróciłem do patrzenia się w okno w nadziei że mi troche minie. No i się zaczęło... Moherowe berety zaczeły pierdolić o dzisiejszej młodzieży i o tym że zapewne jestem na narkotykach i wstrzykiwałem sobie marichuanine. Jedna babka stwierdziła że powinniśmy natychmiast jechać do szpitala bo coś może mi się stać i od razu zaczęła krzyczeć do kierwocy żeby jechał prosto do szpitala po czym wyszczerzyła do mnie dwa zęby jakby myślała że uratowała mi życie. Powiedziałem tylko "nie, dziękuje, nie trzeba" ale chyba tego nikt nie usłyszał bo kierowca zaczął krzyczeć do niej żeby zajeła się swoją dupa i nie zawracała mu chuja. Oczywiście zaczeła się kłótnia miedzy kierowcą a babciami. W między czasie zatrzymaliśmy się na przystanku i gdy jedna babcia wychodziła druga zaczeła krzyczeć "Co mnie Pani tymi reklamówkami trąca?!". Istny cyrk. Końcówka tej miłej podróży mineła nie mniej ciekawie w której miałem możliwość usłyszenia o Tusku, smoleńsku, świętach, znowu smoleńsku, znowu Tusku, kochanym Kaczyńskim, pedalach i lesbijkach, a nawet o cyganach...
Dojeżdżając już do punktu B byłem na granicach wytzymałości. Gdy bus się zatrzymał wybiegłem jako pierwszy. Odetchnąłem świeżym powietrzem. Rozejrzałem się na około i mój wzrok zatrzymał się na dwóch całujących się pedałach..

Zwymiotowałem na buty swojej dziewczyny która w tym momencie przyszła się ze mną przywitać... Nigdy wiecej transportem publicznym..

Mój pierwszy temat i mój pierwszy ból dupy tutaj
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
k................a 2013-12-11, 16:53 17
Cytat:

Jestem studentem (tak tak przyszłym bezrobotnym)

idź ćwiczyć dziennikarstwo gdzie indziej
Zgłoś
Qbas 2013-12-11, 16:59 8
Teraz pomyślcie przez co przechodzi codziennie kierowca takiego autobusu
Zgłoś
HAL-9000 2013-12-11, 16:59 101
Co ma dyskomfort podróżowania transportem publicznym do wsi? Tak się pytam, bo to się jakoś kupy nie trzyma. Swoją drogą jak Ci bus nie odpowiada to sobie kup matiza w gazie sekwencyjnym i za 9 zeta to na marsa i z powrotem polecisz.
Zgłoś
s................s 2013-12-11, 17:06
HAL-9000 napisał/a:

Co ma dyskomfort podróżowania transportem publicznym do wsi? Tak się pytam, bo to się jakoś kupy nie trzyma. Swoją drogą jak Ci bus nie odpowiada to sobie kup matiza w gazie sekwencyjnym i za 9 zeta to na marsa i z powrotem polecisz.

jechałem z wieśniakami przez wieś którzy przynieśli ze sobą wieś dlatego poczułem się jakbym był na wsi z wieśniakami...
Zgłoś
pakicito 2013-12-11, 17:42 9
@up
to tak jak na górze napisali, zakup matiza albo multiple, to nawet może ci dopłacą za ów pojazd
Zgłoś
killerZeWsi 2013-12-11, 17:45 45
"styłu"...
Student, jak ty maturę zdałeś?

W dodatku, taki z ciebie francuski piesek, że się niedobrze robi.
Zgłoś
dresiu18 2013-12-11, 18:11 10
trzeba było iść pieszo, jak nie odpowiada Ci PKS, PKP i wieśniaczy środek transportu
Zgłoś
Camel_06 2013-12-11, 18:13 60
Temat powinien nosić tytuł 'Hipster w pekaesie'. Delikatny chłopiec z miasta z ciebie. Nie chodź więcej w rurkach, to ci się od razu wydolność oddechowa poprawi.
Zgłoś
Sayagin666 2013-12-11, 18:26 6
ból dupy ma 99% polaków na codzień. Nie lubisz PKSów - weź taryfę... chopie.
Zgłoś
MICHALANIOLDZIWKO 2013-12-11, 19:23 1
Zapomniales dodac, ze dziewczyna ma kutasa.
Zgłoś
Hasek 2013-12-11, 23:04 23
schlebus napisał/a:

jechałem z wieśniakami przez wieś którzy przynieśli ze sobą wieś dlatego poczułem się jakbym był na wsi z wieśniakami...

Ty jesteś popierdolony? Facetem jesteś kurwa czy kobietką?
Zapaszek nie pasował, to będzie jebał wszystkich od wieśniaków i płakał na sadolu.
W Krakowie (podobno mieście królów) idąc twoim tokiem rozumowania jest prawie 50 % wieśniaków, bo wszyscy jebią (szczególnie w lecie). Nie mówię już o historiach które tam się dzieją, bo tusk i smoleńsk to chleb powszedni.

Nie pasuje Ci takie coś to HAL-9000 Ci dobrze napisał.
Zgłoś
Dolot_93 2013-12-11, 23:05 14
Ty żeś kurwa na wsi był ?!
A tak swoją drogą to w autobusie zawsze jest czy to w mieście czy na wsi:
-Pajac słuchający muzyki który powinien dostać nokię 3310 żeby nie puszczał muzyki jak słuchawek nie ma
-Jakiś śmierdzący menel albo inny zaniedbany człowiek (Nie wieśniak sterotypom mówimy stanowcze nie tak samo jak w BMW nie jeżdżą tyko dresy i pół mózgi )
-Pedał w rurkach
-Miastowy francuski piesek który wyżej sra niż dziurę w dupie ma.
Zgłoś
avic 2013-12-11, 23:27 24
Łokurwa, ludzie rozstąpcie się, jaśniepan busem na zajęcia popierdala!
@schlebus - chyba lepiej, żebyś nie wrzucał tego na sadola, bo pocisk jaki na Ciebie spłynie będzie srogi. I słuszny. Idź się wypłakać koledze na ramieniu.

A co! Dam Ci piwko, żeby szybciej ludzie na głównej mieli z Ciebie bekę
Zgłoś
Kluposz 2013-12-12, 0:05 10
Strasznie słabe, codziennie dojeżdżam ze wsi do miasta komunikacją miejską i jeszcze nigdy mnie nie spotkało nic takiego. Zwyczajnie jesteś delikatną pipeczką z miasta.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem