18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
PieronJasnySzlag 2021-02-04, 16:11 5
Z Hołowni taki katol jak z Tuska Polak albo jak z PISiorów patrioci. Nasze elyty ubiorą każdą maske żeby tylko baranki na nich głosowały i żeby koryto było w zasięgu rąk. Wszystkie Palikoty, Petru, Hołownie czy z drugiej strony Solidarne Polski, Zjednoczone Prawice to tylko takie przybudówki dla PISu i PO żeby łowić jak najwięcej głosów. Jedyną alternatywą są środowiska wolnościowe skupione wokł Konfederacji. Ale widząc co się dzieje w cywilizacji zachodniej to żadni centryści a tym bardziej prawica nie dojdą do rządzenia przez kolejne 2 dekady kiedy to wszystko pierdolnie.

Co do babci to ma 84lata i jak na swój wiek to wypowiada się całkiem dobrze. Śmianie się ze starych osób jest żałosne bo każdego z nas to czeka i za nie jednego z nas będą się wnuki wstydziły. Taka kolej losu.
Zgłoś
croyna 2021-02-04, 16:51
dobra, poczekamy jacy wy będziecie bystrzy w jej wieku
Zgłoś
Justynka99 2021-02-04, 17:06
PieronJasnySzlag napisał/a:

Z Hołowni taki katol jak z Tuska Polak albo jak z PISiorów patrioci. Nasze elyty ubiorą każdą maske żeby tylko baranki na nich głosowały i żeby koryto było w zasięgu rąk. Wszystkie Palikoty, Petru, Hołownie czy z drugiej strony Solidarne Polski, Zjednoczone Prawice to tylko takie przybudówki dla PISu i PO żeby łowić jak najwięcej głosów. Jedyną alternatywą są środowiska wolnościowe skupione wokł Konfederacji. Ale widząc co się dzieje w cywilizacji zachodniej to żadni centryści a tym bardziej prawica nie dojdą do rządzenia przez kolejne 2 dekady kiedy to wszystko pierdolnie.
Co do babci to ma 84lata i jak na swój wiek to wypowiada się całkiem dobrze. Śmianie się ze starych osób jest żałosne bo każdego z nas to czeka i za nie jednego z nas będą się wnuki wstydziły. Taka kolej losu.

Odwrotnie moim zdaniem. On był ultra katolem wcześniej. Od momentu, gdy wszedł do polityki złagodził ton i udaje bardziej neutralnego religijnie, bo wyczuł że katoli już w polityce za dużo i trzeba pozyskać głosy tych, którzy nie chcą robić z Polski katotalibanu.
Zgłoś
s................d 2021-02-04, 17:50 2
ANALizator napisał/a:

Auswitz Birkenau powinno być dla seniorów

Pierdolnij się w łeb dzbanie.
Zgłoś
Varatas 2021-02-04, 18:10 2
dennissliwa napisał/a:

Młodzi zacznijcie chodzić na wybory...

Tylko po co, skoro młodzi są tak samo głupi, jak starzy. Jedni 24 h na dobę TVP, a drudzy 24 h na dobę wp, onet, fb i TVN. Jedni warci drugich.

migracia napisał/a:

Nie zgodzę się. Hołownia nie jest Katolem. A przynajmniej przyglądając się jego poczynaniom można dostrzec, że wcale nie forsuje jakiś katolickich poglądów.

Hołownia forsuje takie poglądy, jakie akurat w tym momencie są potrzebne, jak sondaż pokazuje, że w lewo, to w lewo, jak w prawo, to w prawo. Ciekawe, które tym razem tajne służby wystrugały z banana swojego chłopczyka.
Zgłoś
Heliar 2021-02-04, 18:41 3
migracia napisał/a:

Nie zgodzę się. Hołownia nie jest Katolem. A przynajmniej przyglądając się jego poczynaniom można dostrzec, że wcale nie forsuje jakiś katolickich poglądów.

Bo to kolejny kameleon, śpiewa jak zagrają, byle do koryta byle do władzy. Jak zacznie więcej byłych POsłów przyjmować, to szybko skończy jak nowoczesna.
Zgłoś
Janusz_Nosacz 2021-02-04, 18:43
Najgorsze, że tacy ludzie też mają prawo głosu. Wiadomo, że każdy polityk ma coś za plecami, ale puki dalej będzie rządzić popis i inne partie z nimi związane nic się nie zmieni. Ciągłe pieprzenie, że moja partia jest idealna, a przeciwna to chujostwo, a ta babka jest tego idealnym przykładem...
Zgłoś
tigerqaz 2021-02-04, 19:09
I takie nic kurwa nie pojmujące i niedosłyszące dziady wybrali młodym przyszłość.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2021-02-04, 20:48
Justynka99 napisał/a:

... bo wyczuł że katoli już w polityce za dużo i trzeba pozyskać głosy tych, którzy nie chcą robić z Polski katotalibanu.

Justynka ocknij się!! Jedynym świetem szczerze obchodzonym przez nasze elyty to Chanuka.
PIS udaje patriotów i katolików tak jak i Hołownia. Kaczka po prostu kościołem rozgrywa swoje polityczne gry (i robi to doskonale).
Hołownia od lat związany z TVNem czyli komunistyczno żydowską telewizją - nie ma mowy żeby prawdziwy katolik współpracował z takim środowiskiem.
Zgłoś
S................n 2021-02-04, 23:44
głest napisał/a:

No i, kurwa... co mają wybrać?
EDIT:
Poniżej, w poczekalni, masz przedstawicielkę "pokolenia wybranego"... i to to ma głosować?!
Zajebiście...

No i typowy polski idiota, tych co dadzą ci realne narzędzia władzy- obligatoryjne referendum, JOW żeby tówj kandydat ,którego znasz mógł zostać posłem a nie jebane jedynki prezesa, a warazie jakby zaczął odpierdalać to zwołujecie referendum i odwołujecie pajaca, ale wy do odpowiedzialności nie dojrzeliście, wolicie oddać władzę żydom, a potem narzekać i rzucać się do gardeł innym wyborcom zamiast tym ,którzy realnie rozpierdalają gospodarkę i stan psychiczny obywateli.

Justynka ocknij się!! Jedynym świetem szczerze obchodzonym przez nasze elyty to Chanuka.
PIS udaje patriotów i katolików tak jak i Hołownia. Kaczka po prostu kościołem rozgrywa swoje polityczne gry (i robi to doskonale).
Hołownia od lat związany z TVNem czyli komunistyczno żydowską telewizją - nie ma mowy żeby prawdziwy katolik współpracował z takim środowiskiem.

Mistrzuniu, ten "prawdziwy katolik" zagłosował na żydów z pisu, tak ,że tyle z morału. Poza tym prawdziwy katolik jakby mu dziecko skrzywdził ksiądz to by go zajebał (ja przynajmniej bym to zrobił) a nie chronił zwyrodnialców. I żeby nie było kolorowo, to tak, wiem ,ze wśród celebrytów też dochodziło do aktów z nieletnimi i należało by ich ukarać w ten sam sposób. A od kościoła odwróciłem się permamentnie z dwóch powodów- krycie pedofili księży przez episkopat (wysyłaka na misje zamiast celi w pudle i szczucie polityczne w kościele zamiast łagodzenia sporów. KK w Piolsce niknie w oczach a najlepsze jest to, że sami sobie to wyrządzili.
Zgłoś
głest 2021-02-05, 11:58 1
SteinarBjorgvinsson napisał/a:

No i typowy polski idiota, tych co dadzą ci realne narzędzia władzy- obligatoryjne referendum, JOW żeby tówj kandydat ,którego znasz mógł zostać posłem a nie j***ne jedynki prezesa, a warazie jakby zaczął odpie**alać to zwołujecie referendum i odwołujecie pajaca, ale wy do odpowiedzialności nie dojrzeliście, wolicie oddać władzę żydom, a potem narzekać i rzucać się do gardeł innym wyborcom zamiast tym ,którzy realnie rozpie**alają gospodarkę i stan psychiczny obywateli.

Jesteś entuzjastą Konfederacji? Współczuję... Ignoruję komentarze osób identyfikujących się z Polakami ale przebywającymi obecnie na emigracji. Dlaczego? Otóż proste: według ciebie masz pełne prawo krytykować wszystko bo patrzysz na wszystko z dystansu. Tak sądzisz?!

A takiego chuja!

Żyję i pracuję w tym kraju, ale muszę też rok w rok pracować za granicą. Mam kontrakt, jeżdżę na parę miesięcy a potem wracam i przez resztę toku prowadzimy z żoną swój własny mały biznes. Bo bywa, że z czegoś muszę dołożyć aby utrzymać biznes w trudniejszym okresie, po drugie: życie to nie tylko żarcie, picie, palenie, przyjemności i ciuchy - a po trzecie: podróże kształcą

Jak ci się wszystko z Żydami kojarzy - to twój popaprany problem. Tak jak dupa będzie ci się kojarzyć z seksem. Bo mnie się po prostu kojarzy z dupą.

Niezależnie od tego pierdolnika u władzy, który ma miejsce od 1993 roku - woda w Wiśle płynie a ludzie muszą tutaj żyć i pracować. Więc: uszanuj ich wybory. Tak jak ja szanuję twój - o emigracji

A tak przy okazji: od 1997 nie uczestniczyłem w wyborach w Polsce. Żadnych. Dlaczego? Mógłbym zagrać w totka bo mam od 25 lat 100% skuteczność jeśli chodzi o wyniki - nie chodzi o to że były "z góry do przewidzenia" ale nie trzeba być socjologiem, aby dobrze odczytywać nastroje społeczne w kraju. Nie mam problemu z tym, kto wygrywa. Mam problem z tymi, którzy wybierają a potem drą mordy. To są wasze wybory - macie do tego prawo. A skoro nie wybierasz - to morda w kubeł...
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2021-02-05, 18:21
głest napisał/a:

od 1997 nie uczestniczyłem w wyborach w Polsce. Żadnych.

. A skoro nie wybierasz - to morda w kubeł...

ładnie się zaorałeś
Zgłoś
głest 2021-02-05, 19:56

ładnie się zaorałeś

Cóż za wyjątkowa przenikliwość.

A teraz przeczytaj raz jeszcze W CAŁOŚCI tekst pomiędzy zacytowanumi przez ciebie fragmentami.
Jeśli masz wciąż problem ze zrozumieniem tekstu - napisz na PW; nie pogrążaj się dalej publicznie
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2021-02-05, 22:08
A może Ty wyjmij kija z dupy wpierw?
Zgłoś
głest 2021-02-06, 12:41

A może Ty wyjmij kija z dupy wpierw?

Wyjąłem.

Nic się nie zmieniło. I co teraz?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem