Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Młodzi zacznijcie chodzić na wybory...
No i, kurwa... co mają wybrać?
EDIT:
Poniżej, w poczekalni, masz przedstawicielkę "pokolenia wybranego"... i to to ma głosować?!
sadistic.pl/mozemy-spac-spokojnie-vt534076.htm
Zajebiście...
No i, kurwa... co mają wybrać?
EDIT:
Poniżej, w poczekalni, masz przedstawicielkę "pokolenia wybranego"... i to to ma głosować?!
Zajebiście...
Ale za to jaka słodka.Pudrowa.
Ale za to jaka słodka.Pudrowa.
Jeśli "pudrowe" to tylko faworki, chrustami zwane. Tłusty czwartek niebawem
Auswitz Birkenau powinno być dla seniorów
@ANAL... ilu ci brakuje ostrzeżeń do pełnego bana?
Młodzi zacznijcie chodzić na wybory...
No ja już też nie mogę się doczekać rządu PO-Hołownia-Lewica. Będzie tolerancja, równość, miłość i imigranci na ulicach. Wirusa zwalczą pstryknięciem palcami a gospodarkę naprawią jak w latach 2007-2015.
W sumie trochę racji babcia ma. Może nie umie się elokwentnie wysłowić, ale emocje kogoś kto przeżył wojnę z nazistami, na myśl o wyborze Tuska, Hujowni, czy innego zjebanego unijnego(szwabskiego) lewaka, są zrozumiałe.
Już nie wnikająć w polityke ale bez jaj Hoownia to prezenter z telewizji komercyjnej ... ja już nie wiem czy to jest śmieszne. To mi przypomina jak na ukrainie prezydentem został aktor grający prezydenta cytat "komediowy serial "Sługa narodu" bije na Ukrainie rekordy popularności. Jego głównym bohaterem jest skromny i uczciwy nauczyciel, który przez przypadek zostaje prezydentem kraju. Rozpoczyna walkę z korupcją i bezdusznymi urzędnikami. Grający rolę prezydenta aktor, Wołodymyr Zełenski, na fali popularności serialu postanowił wystartować w prawdziwych wyborach prezydenckich."
Dzisiejsze pierdolnięte Julki nie radzą sobie z otwarciem okna.
Już nie wnikająć w polityke ale bez jaj Hoownia to prezenter z telewizji komercyjnej ... ja już nie wiem czy to jest śmieszne. To mi przypomina jak na ukrainie prezydentem został aktor grający prezydenta cytat "komediowy serial "Sługa narodu" bije na Ukrainie rekordy popularności. Jego głównym bohaterem jest skromny i uczciwy nauczyciel, który przez przypadek zostaje prezydentem kraju. Rozpoczyna walkę z korupcją i bezdusznymi urzędnikami. Grający rolę prezydenta aktor, Wołodymyr Zełenski, na fali popularności serialu postanowił wystartować w prawdziwych wyborach prezydenckich."
Nie wchodząc w politykę i to, kto kogo popiera to czepianie się , że ktoś był prezenterem, podczas gdy w sejmie są m.in. sportowcy, raper i muzyk disco polo, czy osoby, które nawet zdania po polsku nie potrafią poprawnie napisać jest trochę śmieszne.
PS. dla tych, którzy od razu odczytają to jako poparcie dla Hołowni - nie popieram, bo to katol.
A ty Justynka99 nie wysmiewaj się z babki bo ona mówi co myśli od serca (przynjamniej tyle) ... a nie co PR owcy podsunął pod nos ... ci PR-owcy którzy wymyślili "projekt" Hoowania
PS. dla tych, którzy od razu odczytają to jako poparcie dla Hołowni - nie popieram, bo to katol.
Nie zgodzę się. Hołownia nie jest Katolem. A przynajmniej przyglądając się jego poczynaniom można dostrzec, że wcale nie forsuje jakiś katolickich poglądów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów