📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@up widzę kolega świeżo po testach gimnazjalnych, zaraz wrzesień więc chyba już pora się powoli przygotowywać do szkoły
Dzisiaj napisał/a:
I wiesz co jest jeszcze bardziej sadystyczne? Jak ktoś jedzie po alkoholiczce a sam nie potrafi tak prostej rzeczy jak stopniowanie przymiotnikow. Ktos taki ma prawo glosu :/
Oczywiście zdaję sobie sprawę, że należy napisać ten zwrot tak jak Ty napisałeś. Tamten, mój zwrot, wydał mi się jednak sadystycznie śmieszny, dlatego go zastosowałem.
Tylko się nie zesraj. Jakby to powiedział Joda (Uwaga: też gramatycznie niedoskonale): Gramatycznego Nazi wyczuwam
wiesnak66 napisał/a:
znowu oszołomy nawiązują do polityki
Widząc Polską patologie sadolowi eksperci już wiedzą że baba ma trójke dzieci i jest beneficjentem +500 a teraz cieszy się z +300.
Sadolowi eksperci wiedzą że baba jest z PISu i chodzi na wybory (w przerwie w cugu).
Ahh, za czasów Donalda kiedy podatki szły nie do polskich patologii tylko na elyty niemieckie takie coś było nie do pomyślenia
I wg ciebie teraz niby kasa nie jest wyprowadzana zagranice?
Gwarantuje ci że jest. I pewnie nawet bardziej bo pis to zachłanne wiecznie nienazarte bolszewickie podmioty. Tym kurowom nigdy nie jest dość. W styczniu wprowadzają kolejny podatek do paliwa. Nie dawno co dołożyli jeden...
Nie ma takich krajów na świecie, które dają radę korporacjom i ukracaja ich wyprowadzanie kasy do rajow podatkowych jak Panama, Luksemburg czy Szwajcaria.
To jest niezależne od rządów. Po prostu korporacje zawsze znajdą sposób na unikanie podatków bo zatrudniają geniuszy księgowości a w US siedzą matoly pociotki po podstawowkach i zawsze się dają ograć.
-Ernest Hemingway
Gwarantuje ci że jest. I pewnie nawet bardziej bo pis to zachłanne wiecznie nienazarte bolszewickie podmioty. Tym kurowom nigdy nie jest dość. W styczniu wprowadzają kolejny podatek do paliwa. Nie dawno co dołożyli jeden...
Nie ma takich krajów na świecie, które dają radę korporacjom i ukracaja ich wyprowadzanie kasy do rajow podatkowych jak Panama, Luksemburg czy Szwajcaria.
To jest niezależne od rządów. Po prostu korporacje zawsze znajdą sposób na unikanie podatków bo zatrudniają geniuszy księgowości a w US siedzą matoly pociotki po podstawowkach i zawsze się dają ograć.
wiesnak66 napisał/a:
znowu oszołomy nawiązują do polityki
Sam wpierdalasz politykę często gdzie popadnie, a innych krytykujesz hipokryto. Tak było na pierwszym koncie(eflis) jak i potem na drugim(edek.bajzel).
Dziwne, że tylko płaczesz kiedy "obrażają" twój ukochany PiS, a kiedy pojazd idzie na PO czy Nowoczesną to wszystko jest w porządku.
TB303
wogóle nie wiem o czym piszesz, ja i wiele kont, pewnie zapomniałeś jeszcze o niektórych, taki żarcik
niemniej, popatrz na polityków PO, zobacz ile tam było naprawdę dużych i Wielkich afer, kombinowania z niemcami itd. bo wystarczy mieć świadomość i obserwować, a naprawdę, Tobie to akurat się dziwię,
bo profil mówi że jesteś spoko gość,
dodam , jednak, obiektywnie, że pewne zmiany obecnie też mnie wkurwiają, niemniej jest naprawdę lepiej, co czuję naprawdę wyraźnie
nie będę się rozpisywał, bo po co lać wodę
wogóle nie wiem o czym piszesz, ja i wiele kont, pewnie zapomniałeś jeszcze o niektórych, taki żarcik
niemniej, popatrz na polityków PO, zobacz ile tam było naprawdę dużych i Wielkich afer, kombinowania z niemcami itd. bo wystarczy mieć świadomość i obserwować, a naprawdę, Tobie to akurat się dziwię,
bo profil mówi że jesteś spoko gość,
dodam , jednak, obiektywnie, że pewne zmiany obecnie też mnie wkurwiają, niemniej jest naprawdę lepiej, co czuję naprawdę wyraźnie
nie będę się rozpisywał, bo po co lać wodę
a głupi Polacy się na to zgadzają... wyżywają się w necie i bohaterzy... sami jesteście sobie winni. :/
a tak wgl to jebać pIs a rydzyk to chuj !!!!
a tak wgl to jebać pIs a rydzyk to chuj !!!!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów