📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
2017 a nagrywane chyba sony ericson k310i
I takie coś łazi, żyje i marnuje tlen
I wiesz co jest jeszcze bardziej sadystyczniejsze ? ? ?
Ma dokładnie takie samo prawo do głosowania jak Ty, jak ja, jak profesorowie, jak fantastico. Jeden głos
Tak wyglądają te słynne madki z olx... i jeszcze przydzielają urzędników, żeby pomóc takiemu czemuś wnioski wypełnić na 500+.
już się cieszy na 300+
dwa narzędzia ogrodowe w jednym, szlauch osiedlowy najebany jak szpadel
dwa narzędzia ogrodowe w jednym, szlauch osiedlowy najebany jak szpadel
Pisowski elektorat. Pincet plus wpada, mops odzieje i nakarmi, przedszkole wychowa dzieci żeby mieli kiedy pić i robić więcej bachorow a ty zapierdalaj jak czarnuch i martw się czy ci kasy starczy na podatki.
Jebac socjalizm.
-Ernest Hemingway
Jebac socjalizm.
PanMarcin napisał/a:
2017 a nagrywane chyba sony ericson k310i
Oooojej...
A kolega to pewnie ma najnowszy model smartgówna w kieszonce swoich spodni, na ręku smartzegarka a na nosie najnowsze google z kamerką 5000mln pixów i robi wyśmienite foteczki ???
Kurwa człowieku jego sprawa czym nagrywał, nie każdy jest tak ochydnie bogaty jak Ty... Nagrał materiał dla Nas?
Nagrał ! Więc gówno mnie obchodzi czym...
A kolega to pewnie ma najnowszy model smartgówna w kieszonce swoich spodni, na ręku smartzegarka a na nosie najnowsze google z kamerką 5000mln pixów i robi wyśmienite foteczki ???
Kurwa człowieku jego sprawa czym nagrywał, nie każdy jest tak ochydnie bogaty jak Ty... Nagrał materiał dla Nas?
Nagrał ! Więc gówno mnie obchodzi czym...
ojojoj, napraw ten błąd póki jeszcze możesz, bo zamiast go poskromić, zrobiłeś z siebie tarczę do strzelania poprawną polszczyzną.
Miruu napisał/a:
I wiesz co jest jeszcze bardziej sadystyczniejsze ? ? ?
Ma dokładnie takie samo prawo do głosowania jak Ty, jak ja, jak profesorowie, jak fantastico. Jeden głos
I wiesz co jest jeszcze bardziej sadystyczne? Jak ktoś jedzie po alkoholiczce a sam nie potrafi tak prostej rzeczy jak stopniowanie przymiotnikow. Ktos taki ma prawo glosu :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów