Długie włosy częstą przyczyną "skrócenia"...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wrzucać na Sadola filmik z niszczeniem manekina? Komuś odbiło czy jak?
Smutas napisał/a:
Wrzucać na Sadola filmik z niszczeniem manekina? Komuś odbiło czy jak?
No faktycznie! Lepiej jest wrzucać..
A jak kupie lalkę i odetnę jej głowę nożem, nagram to i wrzucę na sadola to będę spoko?
Moją koleżankę z podstawówki jakieś 10 lat temu oskalpowało własnie w taki sposób. Miała włosy do pasa, wystawały się z pod kasku i skończyło się to dla niej niemiło. A szkoda, bo najładniejsza dupaka z klasy, w sumie nawet z tego rocznika najlepsza była. Do dzisiaj chodzi w peruce.
Zimny_browar napisał/a:
A jak kupie lalkę i odetnę jej głowę nożem, nagram to i wrzucę na sadola to będę spoko?
Manekin obrazuje co się może stać tępym cipom (dla obu płci) z długimi włosami, w szalikach, chustach itp. Więc zapuść włosy, albo załóż szaliczek tak i właź do takiego gokarta. I pokaż nam to na żywo - będzie zdecydowanie lepsze!
Mieszkam na wsi, i kiedyś tam taka pewna kobieta nachyliła się nad wałem w ciągniku (taki kij obracający się który napędzał podczepiony sprzęt) - w tamtym wypadku był to... rozrzutnik do gnoju. Nieszczęsna kobieta nachyliła się nad tym wałem, szukając nie wiadomo czego. Jako, że była to Zima i miała szalik to już wiadomo jak to się skończyło - szalik jej się odwinął, spadł na wał i wkręcił się, przyciągając kobiecinę do niego, przy okazji łamiąc kręgi szyjne. Więc taka przestroga - nie nachylajcie się nad wałem przy rozrzutniku
Dick napisał/a:
Manekin obrazuje co się może stać tępym cipom (dla obu płci) z długimi włosami, w szalikach, chustach itp. Więc zapuść włosy, albo załóż szaliczek tak i właź do takiego gokarta. I pokaż nam to na żywo - będzie zdecydowanie lepsze!
lepiej zgrywaj twardziela przed kumplami z gimnazjum i sprzeciwiaj się mamie, kiedy każe zimą założyć Ci czapkę, szalik i kalesony!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów