i zdziwienie kierowcy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
gdyby nie tagi to bym lampił się w ten filmik i zastanawiał się co autor miał na myśli
cos mu pe wnie tarlo po drodze
swoja droga do czego to dochodzi, patrzcie na te jebane karty, u nas to kosiarki z 4 kolkami i siodelkiem od roweru a tam kiera jak w f1 z wyswietlaczem chuje muje, pewnie skrzynia sekwencja i kosztuje tyle co kawalerka w wawie
swoja droga do czego to dochodzi, patrzcie na te jebane karty, u nas to kosiarki z 4 kolkami i siodelkiem od roweru a tam kiera jak w f1 z wyswietlaczem chuje muje, pewnie skrzynia sekwencja i kosztuje tyle co kawalerka w wawie
@up piękny sport. Fajnie zainstalowana kamera powoduje, że aż czuje się wszystkie ruchy kierą i kontry.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów