📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Bardzo kurwa sadystyczne
mateuszmatel napisał/a:
Bardzo kurwa sadystyczne
a twoj gol z polowy byl w chuj sadystyczny...
niewazne, idz otworz drzwi, dzieci po cukierki na halloween przyszly, moze poruchamy
Kurwa siedzimy obok siebie a kłócimy sie przez komentarze
p.s przepraszam kotku ja zacząłem pogodzimy się w łóżku?
mateuszmatel napisał/a:
Kurwa siedzimy obok siebie a kłócimy sie przez komentarze
sami w łóżku? w halloween?
oo ta ruda mała fajna, zwiąż ją bo spierdala
sędzia liniowy to jakiś pedał, a sędzia główny chyba tez , zresztą zobaczcie od 0:31min
@up
Przestań bo jeszcze troche i nikt normalny nie zostanie na tej ziemi tylko same kurwy i pedały.
Przestań bo jeszcze troche i nikt normalny nie zostanie na tej ziemi tylko same kurwy i pedały.
And I'ma never back down, you fucking clown!..." ;>
Nani - nigdy nie lubiłem kutasa.
CockSparrer napisał/a:
Nani wyruchał bramkarza
Wypierdalaj na 90minut.pl z tym gównem. Pomyliłeś portale.
0:32 kurwa ale pedały -.- a po opisie miałem nadzieje, że ktoś tu kogoś będzie ruchał... piwa nie ma - filmik zjebany.
Jakbyś sie orientował idioto to byś wiedział o co w tym golu chodziło.. Nani złapał piłke w polu karnym po czym liniowy podniósł chorągiewkę i Gomes był pewny ze jest rzut wolny , bo tak powinno być , czyli jedyną osobą ktora tutaj kogoś wyruchała jest sędzia.A nani jest słaby
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów