Wygląda na to, że kobieta w stanie oczywistego zamieszania, która między innymi wychodziła w bieliźnie na balkon, kilkakrotnie wykrzykiwała imię swojego partnera, który według sąsiadów wyszedł dziś rano z domu z dziećmi. Są to jednak plotki uliczne i teraz policja ustali fakty. Kobieta krzyczała także na sąsiada, który był świadkiem tej sceny, „nie umiesz robić pizzy” i „co zrobiłeś dla mojego syna?”. A przynajmniej tak wynika z filmów nakręconych przez handlarzy przerażonych rzucaniem wazonami i innymi przedmiotami, którzy wszystko filmowali telefonami komórkowymi. Nie było żadnych obrażeń. Kobietą zajęła się 118-osobowa ekipa personelu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Akcja z Italii, 2 lata temu, pół naga kobieta w średnim wieku oszalała bo jej mąż zabrał jej dwójke dzieci i znikął..
Cytat:
Pewnie Ukraińcy, widlarz sprzedał dzieciaki na organy a banderowka się wkurwiła bo się hajsem nie podzielił. Klasyka.
moonglight40 napisał/a:
Rozumiem, 118 to numer pilnej pomocy medycznej, idioto, 2 plus 2, ale na tym portalu to 60 IQ jak w Afryce.
Jest różnica między: kobietą zajęła się 118-osobowa ekipa personelu, a: dzwoniąc pod 118 ekpipa przyjechala i się zajęła kobietą.
Kurwa, ludzie którzy to piszą i jeszcze bezczelnie próbują wytłumaczyć, mają chyba IQ ujemne.
Geraldinio napisał/a:
Jest różnica między: kobietą zajęła się 118-osobowa ekipa personelu, a: dzwoniąc pod 118 ekpipa przyjechala i się zajęła kobietą.
Kurwa, ludzie którzy to piszą i jeszcze bezczelnie próbują wytłumaczyć, mają chyba IQ ujemne.
Po pierwsze, ktoś pewnie wrzucił do translatora na wyjebce. Po drugie, sam napisałeś, że ekipa przyjechała w trakcie dzwonienia pod 118, więc z tym IQ bym uważał.
nie umiesz robić pizzy to ma być dla Włocha jakaś ujma na honorze czy co? ;P
Bo mąż jej pewnie z rana nie wyruchał to jej na maksa odjebało
CrystalFairy napisał/a:
Po pierwsze, ktoś pewnie wrzucił do translatora na wyjebce. Po drugie, sam napisałeś, że ekipa przyjechała w trakcie dzwonienia pod 118, więc z tym IQ bym uważał.
Przeczytaj kilka razy co napisałem, może za którymś zrozumiesz sens.
Przeczytaj kilka razy co napisałem, może za którymś zrozumiesz sens.
Tylko się pogrążasz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów