Wygląda na to, że kobieta w stanie oczywistego zamieszania, która między innymi wychodziła w bieliźnie na balkon, kilkakrotnie wykrzykiwała imię swojego partnera, który według sąsiadów wyszedł dziś rano z domu z dziećmi. Są to jednak plotki uliczne i teraz policja ustali fakty. Kobieta krzyczała także na sąsiada, który był świadkiem tej sceny, „nie umiesz robić pizzy” i „co zrobiłeś dla mojego syna?”. A przynajmniej tak wynika z filmów nakręconych przez handlarzy przerażonych rzucaniem wazonami i innymi przedmiotami, którzy wszystko filmowali telefonami komórkowymi. Nie było żadnych obrażeń. Kobietą zajęła się 118-osobowa ekipa personelu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
Akcja z Italii, 2 lata temu, pół naga kobieta w średnim wieku oszalała bo jej mąż zabrał jej dwójke dzieci i znikął..
Cytat:
Super, że 118 osobowa ekipa personelu sobie z nią poradziła. Aż się boję pomyśleć, ilu wysyłają do zneutralizowania murzyna z gnatem.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Super, że 118 osobowa ekipa personelu sobie z nią poradziła. Aż się boję pomyśleć, ilu wysyłają do zneutralizowania murzyna z gnatem.
118 to numer pilnej pomocy medycznej, ale ty Sebix to nie zrozumiesz.
moonglight40 napisał/a:
118 to numer pilnej pomocy medycznej, ale ty Sebix to nie zrozumiesz.
Chyba ty nie rozumiesz. Taki był opis.
AlbertoNihilo napisał/a:
Chyba ty nie rozumiesz. Taki był opis.
Rozumiem, 118 to numer pilnej pomocy medycznej, idioto, 2 plus 2, ale na tym portalu to 60 IQ jak w Afryce.
Bongiorno Italia bongiorno Maria
Con gli occhi pieni di malinconia...
ale w jej oczach raczej nie melancholia, tylko rozpierdol.
Con gli occhi pieni di malinconia...
ale w jej oczach raczej nie melancholia, tylko rozpierdol.
Link z jutuba, proszę zastąpić/poprawić. Nie może tak być że przez źle zapostowany temat nie mogę sobie gołej baby obejrzeć.
Jeden dzień bez bolca i zobaczcie jak babie odwaliło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów