albo z Tybetu
albo z Tybetu
Zawsze, ale to od zawsze uważałem że gołębie sa najgłupszymi nie tylko ptakami ale i stworzeniami na świecie, ( o przepraszam - wyleciało mi z głowy lewactwo z swoimi pochodnym; LGBT, feministki, hejtstopy, ekozjeby i parę innych podgatunków człowieka)....
Podgatunków gołębia...
Zawsze, ale to od zawsze uważałem że gołębie sa najgłupszymi nie tylko ptakami ale i stworzeniami na świecie, ( o przepraszam - wyleciało mi z głowy lewactwo z swoimi pochodnym; LGBT, feministki, hejtstopy, ekozjeby i parę innych podgatunków człowieka)....
Przedstawiciele kościoła katolickiego oraz partii rządzącej są znacznie głupsi.
Problem w tym że gołębia możesz bezkarnie zabić a tą zarazę chroni prawo tylko dlatego że są z wyglądu podobni do człowieka.
Przedstawiciele kościoła katolickiego oraz partii rządzącej są znacznie głupsi.
Wyjdź! To katolicki portal.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów