📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gołębie to tak skurwysyńsko tępe istoty bez krzty magii myślunku, że jestem zdumiony że ten kurew w ogóle poleciał w stronę okna. Pewnie jakiś kurewsko inteligentny z magisterką z Europeistyki.
@up, może i głupie ale to nimi pierwsze maile się wysyłało.
jednoręki-ujeżdżacz napisał/a:
@up, może i głupie ale to nimi pierwsze maile się wysyłało.
No chyba nie.
Pierwsze w starożytności były sokoły czy tam jastrzębie. Coś takiego.
chciałbym zobaczyć setkę gołębi w szklarni
To "skur" wypowiedziane na początku filmu kojarzy się ze słynnym nagraniem o bobrze. "O ty skurwysynie gołębiu, chuju gołębiu"
Nawet go troszkę szkoda, bo to nie ten latający szczur żyjący w śmietnikach i żrący byle gówno (AKA gołąb skalniak odmiana miejska), tylko tzw. gołąb leśny. Nawet ładne i czyste toto normalnie jest.
Wszyscy napierdalają na gołębie, a gatunku nie rozróżniają. Na filmiku nie macie gołębia miejskiego czyli tego, który żyje w śmietnikach i żre gówno (jak kolega napisał), a grzywacza. Grzywacz raczej jest związany ze środowiskiem leśnym, ale siłą rzeczy coraz częściej spotykany jest w miastach. Co dwóch ornitologów to nie jeden! Na sadisticu zawsze znajdą się odpowiedni eksperci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów