📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Un_Nem napisał/a:
kurwa... ale po huj?
powiedz mi po huj krecic golebie?
kurwa na calym pierdolonym swiecie ludzie wiedza ze golebie ruszaja glowami jak pojebane
Po chuj pisać chuj przez samo "h" jak można poprawnie przez "ch" ?
Yyyymmmm... Ponad 500 osób bawią te gołębie?
Jutro sobota to jedźcie sobie do jakiegoś miasta na rynek i możecie cały dzień oglądać gołębie! ZA FRIKO! (serio, serio)
Jutro sobota to jedźcie sobie do jakiegoś miasta na rynek i możecie cały dzień oglądać gołębie! ZA FRIKO! (serio, serio)
Mnie to śmieszy, a was po prostu bolą dupy że ktoś dostał dużo piwo
taki banał a polewny
Szacunek ptaków ulicy
Geho napisał/a:
@Duck
jak nie było internetów wszyscy pisali przez 'h'uj. I huj!
Tylko analfabeci na murach.
Bzzykacz napisał/a:
Odezwał się 14-letni dorosłygimbus zobaczył gołembia brawo
co za kał tu wrzucajo lol
76200 napisał/a:
Skąd u was, nieudacznicy życiowi, tyle nienawiści? Mnie to bawi, ciebie nie musi, tak więc jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to po prostu zamknij pizdę. Miłego wieczoru
Za pojazd na Un_Nem'a zawsze piwko
wy się czepiacie, a prawie 1500 piw to z dupy?
76200 napisał/a:
Skąd u was, nieudacznicy życiowi, tyle nienawiści? Mnie to bawi, ciebie nie musi, tak więc jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to po prostu zamknij pizdę. Miłego wieczoru
powiedz mi kurwa 750itd jedno osiagniecie w zyciu Twoim, jezeli nazywasz juz kogos nieudacznikiem... bo jestem ciekaw tego jak skurwysn
teraz zawsze jak widzę gołębia to leci w głowie mi ta muzyka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów