📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Wolę kremik
depilujacja jest dla bab !!
"dezodorant i zapalniczka dobre na takie depilacje ;p a tak przy okazji plaster z woskiem próbował ktoś na jaja przylepiać "
depilujacja jest dla bab !!
@Prezioo jebac higiene. partyzant zza krzaka wyskakuje
Kaskaderdx10 napisał/a:
po co golicie sobie jajka pizdy?
jak ruszysz dupe sprzed komputera i znajdziesz jakąś desperatke,to zobaczysz po co się goli jaja pizdo
Marxe napisał/a:
jak ruszysz dupe sprzed komputera i znajdziesz jakąś desperatke,to zobaczysz po co się goli jaja pizdo
gdyby moja kobieta stawiała mi warunki takie jak np. golenie jaj to bym ją wypierdolił z domu. zrozumiesz jak dorośniesz i sie ożenisz... pizdo
Gole jajca dla higieny. A po drugie kobita lubi przystrzyzone wiec w czym problem.
@Kaskaderdx10 a czy "twoja kobieta" tez bobra ze sobą na spacer zabiera ?
Kaskaderdx10 napisał/a:
gdyby moja kobieta stawiała mi warunki takie jak np. golenie jaj to bym ją wypierdolił z domu. zrozumiesz jak dorośniesz i sie ożenisz... pizdo
kobieta z imieniem kończacym się na ".jpeg" nie może przecież stawiać żadnych warunków...
buahahahahahaha dawno nie czytałem tutaj nic tak bardzo trafionego @up chłopaki nie kłóćcie się tylko golcie jaja Jak kiedyś wyśmiałem kumpla, który się nie golił ( przyznał się do tego jebany i tez się wielce dziwił, że ja się regularnie opierdalam na dole - kurwa mamy 21wiek) i jego laska ( młoda, dynamiczna adwokatka ) nie chciała mu robić gały, to idąc za moja radą po trzech dniach dostałem od Niego Finlandie 0,7 i text...stary jak mi zassała do dupą prześcieradło zassałem 100% autentyk. Pzdr Sadole
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów