18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:50
alchemsit 2013-12-17, 18:33 10
Można zaopatrzyć Golfa w dowolną ilość kucy , ale wiecie co to dalej Golf ... Nawet dramatyczna muzyka nie zmieni tego, że to dalej tandetny Golf...
Zgłoś
Morton 2013-12-17, 18:44 3
mk2 się do tego świetnie nadaje bo ma twarda budę, spięta to już w ogóle, a do tego tam wyżej co się spina bmw, mielem kiedyś 2 z abf-em ogólnie nisko szeroko i nie takie wymiatacze jak twój pocili sie za mną w zakrętach i na prostych, jest jeszcze takie coś jak stosunek mocy do masy, nie żebym tu zachwalał golfa ale miałem jeździłem i naprawdę to zapierdalało
Zgłoś
m................0 2013-12-17, 18:47
Ffffeeeejjjjkkkk, każdy golf 2 jeździ na LPG, nawet dizle w tdi.

Pszypadek, że jeździ w nocy?
Zgłoś
barex666 2013-12-17, 18:48 5
golf nie golf.. Lepszy byłby stary civic bo to nie golf.
Pytanie do znawców? da sie gaz wsadzić?
Zgłoś
PiotrekMMA 2013-12-17, 18:53
I tak wstyd takim gównem jechać. A z Golfa to tam została chyba tylko buda i to nie całkiem...
Zgłoś
meloox 2013-12-17, 18:53
...gowno widac,pyrka tylko w nocy...moze ty kawalki z GT tu wrzuciles ?
Zgłoś
erniii 2013-12-17, 18:54 1
Wszystko ok, ale to to dalej Golf 2
Zgłoś
Rafixo 2013-12-17, 18:54 6
1150hp? to mam go na jednego skilla...
Zgłoś
maniekslupsk 2013-12-17, 19:17
golf to golf auto dla ludu....i na chuj drążyć temat

Słupsk
Zgłoś
ja i chuj 2013-12-17, 19:18 10
To nadal golf więc jebać.
Zgłoś
danon1906 2013-12-17, 19:27
za golfa II piwa nie dam i chuj
Zgłoś
e................n 2013-12-17, 19:32 1
barex666 napisał/a:

Pytanie do znawców? da sie gaz wsadzić?

Panie lekko. Wsadzasz dobry gazik u Stefana w garażu i śmigasz szybko i taniuśko. A laski kwiczą i mają mokre grażynki.
Zgłoś
fantastico 2013-12-17, 19:45 1
Mój Golf II 1.8 16v idzie lepiej. ma czip, duży wydech i nowe części
Zgłoś
gupichuj 2013-12-17, 20:25 1
Natłukłem się golfem MK2 z 70 tyś km i muszę stwierdzić że mocne skurwysyny. Żeby coś zepsuć to trzeba konkretnie daną część zaniedbać. Na trasę się nie nadaje niestety, męczy kierowcę. Mój miał tylko 90 KM ale przy małej masie sobie jakoś radził.
Zgłoś
Rufuzz 2013-12-17, 21:04 1
Choćby do golfa miał milion koni pod maska to i tak będzie autem do wożenia ogórków
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów