Jezdziłbym.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Można zaopatrzyć Golfa w dowolną ilość kucy , ale wiecie co to dalej Golf ... Nawet dramatyczna muzyka nie zmieni tego, że to dalej tandetny Golf...
mk2 się do tego świetnie nadaje bo ma twarda budę, spięta to już w ogóle, a do tego tam wyżej co się spina bmw, mielem kiedyś 2 z abf-em ogólnie nisko szeroko i nie takie wymiatacze jak twój pocili sie za mną w zakrętach i na prostych, jest jeszcze takie coś jak stosunek mocy do masy, nie żebym tu zachwalał golfa ale miałem jeździłem i naprawdę to zapierdalało
golf nie golf.. Lepszy byłby stary civic bo to nie golf.
Pytanie do znawców? da sie gaz wsadzić?
Pytanie do znawców? da sie gaz wsadzić?
I tak wstyd takim gównem jechać. A z Golfa to tam została chyba tylko buda i to nie całkiem...
...gowno widac,pyrka tylko w nocy...moze ty kawalki z GT tu wrzuciles ?
golf to golf auto dla ludu....i na chuj drążyć temat
Panie lekko. Wsadzasz dobry gazik u Stefana w garażu i śmigasz szybko i taniuśko. A laski kwiczą i mają mokre grażynki.
Mój Golf II 1.8 16v idzie lepiej. ma czip, duży wydech i nowe części
Natłukłem się golfem MK2 z 70 tyś km i muszę stwierdzić że mocne skurwysyny. Żeby coś zepsuć to trzeba konkretnie daną część zaniedbać. Na trasę się nie nadaje niestety, męczy kierowcę. Mój miał tylko 90 KM ale przy małej masie sobie jakoś radził.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów