18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:50
JURIJ_77 2013-12-17, 21:27 5
alchemsit napisał/a:

Można zaopatrzyć Golfa w dowolną ilość kucy , ale wiecie co to dalej Golf ... Nawet dramatyczna muzyka nie zmieni tego, że to dalej tandetny Golf...

erniii napisał/a:

Wszystko ok, ale to to dalej Golf 2

ja i chuj napisał/a:

To nadal golf więc jebać.

I wiecie co? On właśnie jest stworzony po to, by popatrzeć przez jego tylną szybę na Wasze ignoranckie twarze z wyrazem miny srającego kota
Zgłoś
squorpion 2013-12-17, 21:45 1
golfik dobra sprawa, co innego gdy by to była kalibra, posłał bym na szrot wtedy. sam poluje na jakiegoś caddy I (golf I pickup) nieżebym był fanem VW bo sam mam accorda ale to całkiem niezły samochodzik
Zgłoś
Iluminaty 2013-12-17, 22:04
Jeździć by jeździł, ale nigdy w życiu nie chciałbym mieć takiego samochodu bo skończyłbym jak sławny Walker. Ogólnie to może wiecie co u niego, bo podobno ostanio starszny sztywniak się z niego zrobił...
Zgłoś
wrobel242424 2013-12-17, 23:02
Patrząc na kilka dzisiejszych tematów widzę, że lemingi odpuściły jechanie po BMW i przerzuciły się na Golfy.
Zgłoś
WPIRKO 2013-12-17, 23:14
Z gówna bata nie ukręcisz... Po kiego komu taka moc? Kompleks małego fiuta komuś doskwiera i tyle I na chuj taka prędkość w tym, jak w Golfie II po godzinnej jeździe przy prędkości 100km/h człowiek wysiada głuchy :/
Zgłoś
M................x 2013-12-17, 23:22
@Imie_jego_44 może nie diesel, bo ogólnie diesle na torze rady nie dają, dlatego w sportach motorowych to wyjątki, ale co prawda moc na torze to niecały sukces, również liczy się masa, przyczepność
Zgłoś
necroboss 2013-12-17, 23:23
No fakt faktem przy srogiej kurwa zimie to bym z miejsca tym golfem nie ruszył ni chuja
Zgłoś
Peter-Norivotset 2013-12-17, 23:40
tyle gazu
predkosc
wiatr we wlosach
tak bardzo niebezpiecznie
litry potu mechanikow
wow

Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Zgłoś
escimo 2013-12-18, 1:46 3
Szkoda, że 90% postów napisały osoby, które o motoryzacji wiedzą tyle, ze kasownik w autobusie zwykle wisi na rurze...

Golfik zapierdala zdrowo, i za to browar.
Zgłoś
parzyh 2013-12-18, 2:23
NIGDY bmw, vw i audi
Zgłoś
Master_Christo 2013-12-18, 2:48 1
Eh ludzie ludzie... Momentami to ładny macie "bul dópy" Golf ble, Golf chujnia itd, itp i TDi... Aż mi się nie chciało komentarzy czytać. Macie lepsze pomysły, projekty? To je kurwa zrealizujcie Ale jedyne co wam z realizacją wychodzi to hejting pełną gębą . Piwo im się należy i to w sumie nie jedno a cała krata browców, bo robotę zrobili fest, bo to tak na prawdę jest według mnie ukazana cała prawda o tym jak powinny wyglądać modyfikacje pojazdów. Więc proszę hejterów do zrobienia czegokolwiek przy samochodzie jak TEGO typu przykład a nie czegoś co polega na dolaniu płynu do spryskiwaczy i wmawianiu sobie "Jestę mechanykę". I co do kolegi sadola co posiada BMW z dwu litrowym "dieselkiem" - rady byś mu nie dał na zakręcie żadnym nawet z handicapem na starcie ;D bo życzę powodzenia gonić po zakrętach z takim mułem pod maską i na fabrycznym zawiasie ;D Kolega w golfie nie miałby dużo do roboty w zakręcie, bo możliwe, że wszedłby tylko na łapie i z gazem w podłodze i szczerze Ci powiem, że poczułbyś się jak dziecko we mgle ;D Więc no sorry ale nie wiem co chciałeś tym komentarzem wnieść do życia i tego tematu. Tak, tyle mam do powiedzenia w tym temacie ;D
Zgłoś
szycharpk 2013-12-18, 14:31
golf to nie samochód
Zgłoś
white89 2013-12-18, 14:32
A licznik odległości stoi prawie, że w miejscu. Jak jadę 150km/h to cyferki się dość szybko zmieniają a tu "ponad 200" i kilka sekund zmienia się z 271477 na 271478. I tak przy każdym przyspieszeniu leeeecą te metry jak szatany. Pozdro dla speców :]
Zgłoś
Y0SH 2013-12-18, 16:20
Poziom komentarzy i waszej wiedzy o motoryzacji jest tak żenujący, że czytanie tego to istna sadystyczna przyjemność Widać, że większość z was albo w ogóle nie ma prawka, albo jeździ Saxo, lub w najlepszym przypadku Meganką rodziców. Jesteście tak głupi, że nie macie w ogóle BLADEGO pojęcia co to znaczy zrobić 2.0 T 1150 HP i wszepić to do kasty Golfa MK2. Koleś takich ciemniaków jak wy po prostu robi w chuja i nieźle mu to wychodzi, bo zostawił seryjne wnętrze i wygląd, a wam się wydaje, że to zwykły golf z turbo hahahahaaha. Tam jest wszystko czego nie widać przebudowane tak, że nawet sobie tego nie wyobrażacie, od zawieszenia przez ramę, hamulce, układ kierowniczy - to się ogólnie nazwywa Sleeper - doczytajcie. Ale jesteście dobrzy xD xD xD
Zgłoś
karinawaw 2013-12-18, 19:38
Za golfa zawsze piwo! Nie wiem skąd tyle nienawiści do tego auta. Zazdrościcie?
Jest tyle brzydkich samochodów i kup a Wy się czepiliście akurat golfa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów