Jezdziłbym.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
alchemsit napisał/a:
Można zaopatrzyć Golfa w dowolną ilość kucy , ale wiecie co to dalej Golf ... Nawet dramatyczna muzyka nie zmieni tego, że to dalej tandetny Golf...
erniii napisał/a:
Wszystko ok, ale to to dalej Golf 2
ja i chuj napisał/a:
To nadal golf więc jebać.
I wiecie co? On właśnie jest stworzony po to, by popatrzeć przez jego tylną szybę na Wasze ignoranckie twarze z wyrazem miny srającego kota
golfik dobra sprawa, co innego gdy by to była kalibra, posłał bym na szrot wtedy. sam poluje na jakiegoś caddy I (golf I pickup) nieżebym był fanem VW bo sam mam accorda ale to całkiem niezły samochodzik
Jeździć by jeździł, ale nigdy w życiu nie chciałbym mieć takiego samochodu bo skończyłbym jak sławny Walker. Ogólnie to może wiecie co u niego, bo podobno ostanio starszny sztywniak się z niego zrobił...
Patrząc na kilka dzisiejszych tematów widzę, że lemingi odpuściły jechanie po BMW i przerzuciły się na Golfy.
Z gówna bata nie ukręcisz... Po kiego komu taka moc? Kompleks małego fiuta komuś doskwiera i tyle I na chuj taka prędkość w tym, jak w Golfie II po godzinnej jeździe przy prędkości 100km/h człowiek wysiada głuchy :/
@Imie_jego_44 może nie diesel, bo ogólnie diesle na torze rady nie dają, dlatego w sportach motorowych to wyjątki, ale co prawda moc na torze to niecały sukces, również liczy się masa, przyczepność
No fakt faktem przy srogiej kurwa zimie to bym z miejsca tym golfem nie ruszył ni chuja
tyle gazu
predkosc
wiatr we wlosach
tak bardzo niebezpiecznie
litry potu mechanikow
wow
predkosc
wiatr we wlosach
tak bardzo niebezpiecznie
litry potu mechanikow
wow
Golfik zapierdala zdrowo, i za to browar.
Eh ludzie ludzie... Momentami to ładny macie "bul dópy" Golf ble, Golf chujnia itd, itp i TDi... Aż mi się nie chciało komentarzy czytać. Macie lepsze pomysły, projekty? To je kurwa zrealizujcie Ale jedyne co wam z realizacją wychodzi to hejting pełną gębą . Piwo im się należy i to w sumie nie jedno a cała krata browców, bo robotę zrobili fest, bo to tak na prawdę jest według mnie ukazana cała prawda o tym jak powinny wyglądać modyfikacje pojazdów. Więc proszę hejterów do zrobienia czegokolwiek przy samochodzie jak TEGO typu przykład a nie czegoś co polega na dolaniu płynu do spryskiwaczy i wmawianiu sobie "Jestę mechanykę". I co do kolegi sadola co posiada BMW z dwu litrowym "dieselkiem" - rady byś mu nie dał na zakręcie żadnym nawet z handicapem na starcie ;D bo życzę powodzenia gonić po zakrętach z takim mułem pod maską i na fabrycznym zawiasie ;D Kolega w golfie nie miałby dużo do roboty w zakręcie, bo możliwe, że wszedłby tylko na łapie i z gazem w podłodze i szczerze Ci powiem, że poczułbyś się jak dziecko we mgle ;D Więc no sorry ale nie wiem co chciałeś tym komentarzem wnieść do życia i tego tematu. Tak, tyle mam do powiedzenia w tym temacie ;D
A licznik odległości stoi prawie, że w miejscu. Jak jadę 150km/h to cyferki się dość szybko zmieniają a tu "ponad 200" i kilka sekund zmienia się z 271477 na 271478. I tak przy każdym przyspieszeniu leeeecą te metry jak szatany. Pozdro dla speców :]
Poziom komentarzy i waszej wiedzy o motoryzacji jest tak żenujący, że czytanie tego to istna sadystyczna przyjemność Widać, że większość z was albo w ogóle nie ma prawka, albo jeździ Saxo, lub w najlepszym przypadku Meganką rodziców. Jesteście tak głupi, że nie macie w ogóle BLADEGO pojęcia co to znaczy zrobić 2.0 T 1150 HP i wszepić to do kasty Golfa MK2. Koleś takich ciemniaków jak wy po prostu robi w chuja i nieźle mu to wychodzi, bo zostawił seryjne wnętrze i wygląd, a wam się wydaje, że to zwykły golf z turbo hahahahaaha. Tam jest wszystko czego nie widać przebudowane tak, że nawet sobie tego nie wyobrażacie, od zawieszenia przez ramę, hamulce, układ kierowniczy - to się ogólnie nazwywa Sleeper - doczytajcie. Ale jesteście dobrzy xD xD xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów