📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@kieroshaw - sorry za piwo , klikneło mi się przypadkiem, czyli dajmy na to Ameryka nie istniała zanim jej nie odkryto? Po prostu te przypadłości nie były zdiagnozowane/opisane i tyle.
@Geradus wcale się nie gniewam. W tej całej sprawie chodzi po prostu o to, że teraz te dzieci idą na całą łatwiznę.
- Ale walisz orty
- Mam papiery!
- Popraw te błędy
- Mam papiery!
- Wyrzuć śmieci
- Mam!... Zaraz, o co chodzi?
Takim to wystawić papiery, ale żółte.
- Ale walisz orty
- Mam papiery!
- Popraw te błędy
- Mam papiery!
- Wyrzuć śmieci
- Mam!... Zaraz, o co chodzi?
Takim to wystawić papiery, ale żółte.
Coś w tym jest. Idealnie było by tak: ktoś wali błędy i ma na to papiery ,ALE potrafi udowodnić , że zna zasady ortografii to nauczyciele dają mu spokój (czyli nie stawiają pał za ORTY, ale zaznaczają wszystkie błędy w pracach). Natomiast nie dopuszczamy do sytuacji jakie ty opisałeś bo żaden papier nie może usprawiedliwiać lenistwa.
Co Wy tu odpierdalać zaczyniacie :/
Napisałem do dannyk1, bo widocznie chciałem z niego zażartować.
A jak kolega, którego się czepiam się obraził, to niech przyjmie przeprosiny w postaci piwa.
Masz kolego, czarne. Milej się takie leje w mordę:
aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów