📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Aha no spoko. Przez szybę też bym nie widać takiej ilości piłek w aucie.
Tyle roboty na 10 sek fanu jak się ludziom chcę ?
Polskich studentów raczej nie byłoby stać na taki żart.
Taniej jest pomalować dupę markerem.
Taniej jest pomalować dupę markerem.
@ dannyk1 - Nie stawiaj piwa komuś, kto nie potrafi napisać prostego zdania.
" Przez szybę też bym nie widać takiej ilości piłek w aucie."
Albo: "Przez szybę też bym nie widział takiej ilości piłek w aucie."
Albo: "Przez szybę też nie widać takiej ilości piłek w aucie."
jak widać żądza napisania pierwszego komenta w temacie wzięła górę nad logiką wypowiedzi.
" Przez szybę też bym nie widać takiej ilości piłek w aucie."
Albo: "Przez szybę też bym nie widział takiej ilości piłek w aucie."
Albo: "Przez szybę też nie widać takiej ilości piłek w aucie."
jak widać żądza napisania pierwszego komenta w temacie wzięła górę nad logiką wypowiedzi.
wg mnie nie ma takiego czegoś jak dysortografia, są po prostu zbyt leniwi ludzie żeby nauczyć się ortografii i używać jej podczas pisania. dysleksja, dysgrafia i dyskalkulia podobnie ludziom się w głowach przewraca przez naukowe udowadnianie wszystkiego. wyrzuć swoje 'papiery' do kosza i kup sobie słownik.
@Klusken pierdolisz jak potłuczona, nie masz bladego pojęcia czym dysortografia jest.
Ludzie którzy mają problemy na tym podłożu znają zasady może nawet lepiej niż ty. po prostu nie są w stanie analizować tekstu który piszą w czasie pisania (tudzież na bieżąco, qmash?). Dlatego popełniają takie ilości błędów. Fakt faktem lwia część dysortografów/dyslektyków to drobne cwaniaczki ale nie pierdol mi, że każdy wali w chuja.
Ludzie którzy mają problemy na tym podłożu znają zasady może nawet lepiej niż ty. po prostu nie są w stanie analizować tekstu który piszą w czasie pisania (tudzież na bieżąco, qmash?). Dlatego popełniają takie ilości błędów. Fakt faktem lwia część dysortografów/dyslektyków to drobne cwaniaczki ale nie pierdol mi, że każdy wali w chuja.
@Klusken - dysleksja, dysgrafia i dyskalkulia, mają podłoże NEUROLOGICZNE tego nie przeskoczysz od tak ucząc się zasad. Oczywiście przez ćwiczenia można robić mniej błędów ale zawsze takie osoby będą błędy popełniać.
@wojtass to ty coś gadasz od rzeczy. Kiedyś nie było żadnych papierów, dzieciak miał umieć i już, a jak nie, to pasem w dupe i umiał. Teraz sie wszystkim poprzewracało w dupach, papiery na to, papiery na tamto + jeszcze bezstresowe wychowanie dzieciaka i rośnie takie coś...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów