📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Jakby nie patrzeć - to nadal jest zwykły Golf. I chuj mnie to, że ma silnik wyjebany w kosmos, niski zawias itp..budę na nadal wieśwagena 4 generacji i zawsze będzie autem bez charakteru, prestiżu i charyzmy. Seria GTI czy R32 nigdy nie dorówna projektom M Power, Hartge, tunerom MBenz takim jak Brabus czy AMG czy chociażby nie ma co się równać do "R" od Volvo...nie ten prestiż.
Owszem, fajne auto na równy asfalt, ale to nadal...Golf.
Owszem, fajne auto na równy asfalt, ale to nadal...Golf.
@Kaskaderx10
Widzę że dla ciebie rozróżnienie tuningu z klasą i kasą od wiejskiego tuningu Golfa II to bariera nie do przejścia. Równie dobrze wrzuć wszystkich Polaków do worka "złodzieje".
Ja pierdole, no trzymajcie mnie.
@FryzjerZG
zajrzyj kurwa do słownika zanim się ośmieszysz
Widzę że dla ciebie rozróżnienie tuningu z klasą i kasą od wiejskiego tuningu Golfa II to bariera nie do przejścia. Równie dobrze wrzuć wszystkich Polaków do worka "złodzieje".
@FryzjerZG
zajrzyj kurwa do słownika zanim się ośmieszysz
clb napisał/a:
@Kaskaderx10
golfa nie da sie tuningować z klasą (na pewno nie wizualnie)
rozumiem że masz golfa i pewnie wygląda tak:
jak sypnie śniegiem to wpadnij mi odśnieżyć podjazd
karolina91 napisał/a:
Jestem inżynierem mechatronikiem po wydziale samochodowym kochanie.
Tak, tak, tak..już nie pierdol żeś słodka
Akurat Golfa nie mam, mam Hondę. Widzę że dla was bariera między tym co wysłałeś a filmem z pierwszego posta jest nie do przejścia. Równie dobrze mógłbym tu zapostować Mercedesa zrobionego na German Style za grubą kasę a z drugiej strony Mercedesa beczkę w wersji Polak Stajl. Może wtedy zrozumiałbyś dziury wielkości stodoły w swoim rozumowaniu.
Z gównem to na fekalia.
karolina91 napisał/a:
Z gównem to na fekalia.
Kobieta wypowiada się na temat auta
LOOOL
Zapraszam tutaj:
@up
Ale przecież to inżynier mechatronik, ona się zna na wszystkim i zagląda ludziom do portfela mówiąc im co mają robić z własnymi pieniędzmi w wolnym czasie : ))
Ale przecież to inżynier mechatronik, ona się zna na wszystkim i zagląda ludziom do portfela mówiąc im co mają robić z własnymi pieniędzmi w wolnym czasie : ))
jak widać ma większe pojęcie o samochodach niż wy, totalnie bezguścia
Kaskaderdx10 napisał/a:
Oczywiście. Stwierdzenie, golf to gówno, nie samochód świadczy o wielkim pojęciu na temat samochodów. Każdy samochód jest dobry jeżeli jest zadbany. A takie pierdolenie potwierdza tylko, że nie ma się pojęcia na temat budowy danego samochodu. Jak kiedyś dzieciaki kupicie sobie auta to zrozumiecie o czym mowa.
Kaskaderdx10 napisał/a:
Mam wrażenie że mamy tutaj przyjemność obcować z bardzo ciekawym rodzajem człowieka, dla którego "moja racja jest najmojsza, a w temacie pojawiła sie dziewczyna, to poliżę jej dupę, może wysępię numer heheheh". Szkoda tylko, że pewnie szczytem twoich motoryzacyjnych doswiadczeń jest zrobienie sobie zdjęcia z Porsche stojącym gdzieś pod bankiem, skoro po pierwsze nie potrafisz po pierwsze odróżnić wieśtuningu od tuningu w ogóle, a po drugie nie potrafisz docenić pracy i estetyki włożonej w czyiś samochód "bo mógł za te pieniądze kupić sobie BE EM WU EM TRZY". No mógł, chuj ci do tego co ludzie robią z własnym czasem i pieniędzmi, zwłaszcza że efekt nie jest jakiś okropny tylko całkiem przyzwoity
Ja pierdole, wojująca gimbaza pełną gębą.
Miałem w życiu parę aut, obecnie jestem posiadaczem golfa czwórki i jestem bardzo zadowolony z tego samochodu. Żadnych poważnych napraw, naprawdę mało awaryjny, nie spala dużo, a prowadzi się jak dla mnie bardzo wygodnie. Niektórzy tu pierdolą jak potłuczeni.
clb napisał/a:
"bo mógł za te pieniądze kupić sobie BE EM WU EM TRZY". No mógł, chuj ci do tego:
i po chuj dorabiasz jakieś zajebane ideologie? czy ja kurwa coś takiego napisałem? NIE!
nie potrafisz pojąć że tuning golfa jest sam w sobie wiochą?
kurwa golf fajne auto oczywiście że tak. do czasu aż tacy jak ty zaczynają go tuningować
kuuurwa...
PS. nie przepadam za porsze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów