📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Założyłbym się kurwa o wszystkie pieniądze w portfelu a mamy dopiero 5ty więc jest tego sporo że prawie WSZYSCY obecni "znawcy" i prekursorzy jedynego słusznego gustu hejtujący volkswagena golfa nigdy nie mieli okazji się nim przejechać, nie mówiąc już o fotelu kierowcy bo większość z was sfrustrowane pierdki nie ma nawet prawa jazdy!
Z ojcem multiplą jeżdżą a potem frustracje na sadolu wylewają.
Nie ma mniej awaryjnych i tańszych w utrzymaniu aut niż volkswagen a tym bardziej volkswagen golf.
Nawet twój stary o nim marzy
Z ojcem multiplą jeżdżą a potem frustracje na sadolu wylewają.
Nie ma mniej awaryjnych i tańszych w utrzymaniu aut niż volkswagen a tym bardziej volkswagen golf.
Nawet twój stary o nim marzy
wywalcie te przedstawienie bo mnie mdli
a jaki piękny lakier w sam raz dla pedała
a jaki piękny lakier w sam raz dla pedała
Fajna R-ka, jeszcze 3,6 po swapie, napęd na 4 łapki mniam
To nic że ten golf robi na drodze pewnie wszystko czym jeździcie hejty
forum.vwzone.pl/viewtopic.php?f=87&t=67543
a tu historia dla zainteresowanych
To nic że ten golf robi na drodze pewnie wszystko czym jeździcie hejty
forum.vwzone.pl/viewtopic.php?f=87&t=67543
a tu historia dla zainteresowanych
Jeżeli nie jest to auto wyścigowe/rajdowe to na chuj komu auto z dwoma siedzeniami i klatką? :o
Po co tak opuszczać golfa? Przecież nie jest to Ferrari i nigdy nie będzie pokonywać tak szybko zakrętów. Po mieście czymś takim jeździ się paskudnie a co do wyglądu to wygląda jakby pneumatyka się popsuła.
tuningowanie auto przeznaczonych do taniego i bezawaryjengo przemiszczania sie jest bez sensu .
po co ladowac taki silnik do kasty która nie ma żadnych właściwości sportowych ? za cene takiego jebania sie z vw mozna kupić auto które jest stworzone z myślą o szybkiej jeździe ...
po co ladowac taki silnik do kasty która nie ma żadnych właściwości sportowych ? za cene takiego jebania sie z vw mozna kupić auto które jest stworzone z myślą o szybkiej jeździe ...
tacy kolesie mają nasrane w bani
przy sobocie wypucuje golfa i do wieczora onanizuje się w oknie
przy sobocie wypucuje golfa i do wieczora onanizuje się w oknie
Gdyby Golfy były fajne po wyprodukowaniu, to nikt by ich nie tuningował tudzież "upiększał".
Aż szkoda takim samochodem gdzieś zaparkować bo zaraz buraki poobijają drzwiami od swoich gruchotów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów