W związku z tym, że w poprzednim temacie był straszny ból dupy o to, że Ferrari to rodowód, klasa blabla, to macie tutaj filmik w którym poczciwy golfik objeżdża podobne Ferrari, tyle że w wersji speciale
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
co by nie było na tym filmie i tak golf ssie. Ferrari to jest ferrari i nic tego nie zmieni.
Golf to chyba 730 KM po tuningu :/ ferrari 597 KM tyle dała fabryka więc nie wiem czym się podniecać. Jest filmik na sadolu jak cienkol 2.0 robi audi 3.0.
Jakbym miał do wyboru 500-konne Ferrari/Lambo/Porsche lub 1500-konnego Golfa/Passata czy nie wiadomo co to nie wahałbym się ani chwili (oczywiście Ferrari). Sam jeżdżę na co dzień Passatem, ale kurwa - nie ma głupich i nikt mi nie wmówi, że tuningowany VW jest lepszy od słabszych supersamochodów.
golf na pewno lepszy...na prostej, ferrari ma moc, konstrukcję przystosowaną do dzwona przy dużej prędkości oraz wszystkie bebechy przystosowane do jazdy na maxa (zawieszenie, układ przeniesienia napędu itd.).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów