18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
DjRappo 2015-03-24, 21:14
@kosmaty69
Albo zapierdalają na przystanek autobusowy.
Zgłoś
asnowerer 2015-03-24, 21:15
porównanie seryjnego motocykla, z gównem w które ktoś władował dziesiątki tysięcy i uzyskał dużo większą moc, gdyby wygrał z samochodem podobnej mocy to spoko. To tak jakby porównać bete m3 ze zwykłym cywilnym 2,5.
@PrzemoMr ta na pewno został blok z oryginału, który miał pewnie nabite już miliony kilometrów... A co do napędu, jesteś śmieszny jak myślisz, że siedzi tam oryginał, półosiek mógłby szukać na księżycu.
Z golfa to została co najwyżej buda, którą musieli nieźle wzmocnić żeby się nie rozleciała i znaczek. A co do do golfów - są hujowe, nikt tego nie zmieni. (Nie jeżdżę autobusem, tramwajem, pociągiem, rowerem, motocyklem - aktualnie nie posiadam, quadem, alfą, vw, mercem, betą, fiatem, fordem, lexusem, roverem, jeepem, toyotą, nissanem, hondą, peuegotem, polonezem, saabem, seatem, skodą, volvo, uazem, trabantem, suzuki, oplem, mitshubishi, możecie zgadywać, ponad połowę marek odrzuciłem, stawiam piwo)
Zgłoś
N................n 2015-03-24, 21:20 4
Auto zrobione po to żeby komentowac ,buda golfa... to mógł być fiat 125p. Za wsadzoną kasę mógł spokojnie kupić sobie r1 czy ss ale od tego wolał zdziwione miny użytkowników tym motocykli. A co się musi dziać na światłach jak obok stanie BMW ! Albo przedstawiciel handlowy jedno wielkie ZDZIWIENIE ! 'd
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2015-03-24, 21:32 3
asnowerer napisał/a:

(Nie jeżdżę autobusem, tramwajem, pociągiem, rowerem, motocyklem - aktualnie nie posiadam, quadem, alfą, vw, mercem, betą, fiatem, fordem, lexusem, roverem, jeepem, toyotą, nissanem, hondą, peuegotem, polonezem, saabem, seatem, skodą, volvo, uazem, trabantem, suzuki, oplem, mitshubishi, możecie zgadywać, ponad połowę marek odrzuciłem, stawiam piwo)

stawiam na Nice, Adibasy albo Reabouki! Latem raczej Kubota.
Zgłoś
zydzyd 2015-03-24, 21:45
@bocian89 zajebalbym ci szczała
Zgłoś
kothletino 2015-03-24, 21:47
Przednia szyba jest kurwa największym kozakiem jakiego widziałem.
Zgłoś
Piotrus 2015-03-24, 21:50
Na początku myslałem ze wariat, ale na szczescie zobaczyłem ze ma klatke )
Zgłoś
asnowerer 2015-03-24, 21:53
@Siberian_Meat_Grinder niestety nie, samochód
@zydzyd prawda boli?
Zgłoś
D................7 2015-03-24, 22:20
hardowski napisał/a:

Tak, tylko że golfa ci nie zajebią spod bloku... Tak szybko.

Myślę, że jak kogoś stać na testarossę, to raczej nie mieszka w bloku, tylko w dobrze chronionej willi w dzielnicy dla bogatych.
Acha i stać go na odpowiednie ubezpieczenie takiego cacka.
A golf to tylko golf, kto chciałby to kraść.
Zgłoś
matumi 2015-03-24, 22:22
Dojedzie do pierwszego zakrętu
Zgłoś
lubiegolfy 2015-03-24, 22:35
bocian żal dupe ściska ? chyba raczej bo widać że na gównie to ty sie znasz
Zgłoś
TigerUppercut 2015-03-24, 22:46
matig napisał/a:

porównanie 1056km samochodu do 182km motora gdzie motor waży 177kg a samochód ~ 1400kg stosunek masy do koni mechanicznych wychodzi motor ( 1.02hp na 1kg masy ) samochód (1,32 hp na 1 kg masy)

No teraz to żeś dojebał matematyku zajebany
Zgłoś
.hombre. 2015-03-24, 23:13
bocian87 napisał/a:

wsadzili dobre kilkadziesiąt tysięcy w gówno i... dalej wygląda jak gówno

jak mawia stare chińskie przysłowie "z gówna bata nie ukręcisz"
Zgłoś
beube 2015-03-24, 23:13
bocian87 napisał/a:

wsadzili dobre kilkadziesiąt tysięcy w gówno i... dalej wygląda jak gówno

I w dodatku przegrywa z Golfem...
Zgłoś
Jak_chcesz_to_chodz 2015-03-24, 23:25
Mają kratkę więc jak się rozjebią to może jakiś organ nada się do przeszczepu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów