@PrzemoMr ta na pewno został blok z oryginału, który miał pewnie nabite już miliony kilometrów... A co do napędu, jesteś śmieszny jak myślisz, że siedzi tam oryginał, półosiek mógłby szukać na księżycu.
Z golfa to została co najwyżej buda, którą musieli nieźle wzmocnić żeby się nie rozleciała i znaczek. A co do do golfów - są hujowe, nikt tego nie zmieni. (Nie jeżdżę autobusem, tramwajem, pociągiem, rowerem, motocyklem - aktualnie nie posiadam, quadem, alfą, vw, mercem, betą, fiatem, fordem, lexusem, roverem, jeepem, toyotą, nissanem, hondą, peuegotem, polonezem, saabem, seatem, skodą, volvo, uazem, trabantem, suzuki, oplem, mitshubishi, możecie zgadywać, ponad połowę marek odrzuciłem, stawiam piwo)
(Nie jeżdżę autobusem, tramwajem, pociągiem, rowerem, motocyklem - aktualnie nie posiadam, quadem, alfą, vw, mercem, betą, fiatem, fordem, lexusem, roverem, jeepem, toyotą, nissanem, hondą, peuegotem, polonezem, saabem, seatem, skodą, volvo, uazem, trabantem, suzuki, oplem, mitshubishi, możecie zgadywać, ponad połowę marek odrzuciłem, stawiam piwo)
stawiam na Nice, Adibasy albo Reabouki! Latem raczej Kubota.
@zydzyd prawda boli?
Tak, tylko że golfa ci nie zajebią spod bloku... Tak szybko.
Myślę, że jak kogoś stać na testarossę, to raczej nie mieszka w bloku, tylko w dobrze chronionej willi w dzielnicy dla bogatych.
Acha i stać go na odpowiednie ubezpieczenie takiego cacka.
A golf to tylko golf, kto chciałby to kraść.
porównanie 1056km samochodu do 182km motora gdzie motor waży 177kg a samochód ~ 1400kg stosunek masy do koni mechanicznych wychodzi motor ( 1.02hp na 1kg masy ) samochód (1,32 hp na 1 kg masy)
No teraz to żeś dojebał matematyku zajebany
wsadzili dobre kilkadziesiąt tysięcy w gówno i... dalej wygląda jak gówno
jak mawia stare chińskie przysłowie "z gówna bata nie ukręcisz"
wsadzili dobre kilkadziesiąt tysięcy w gówno i... dalej wygląda jak gówno
I w dodatku przegrywa z Golfem...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów