Pewien rolnik postanowil podrasowac swojego golfa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
matig frajerze taki jesteś niby kurwa mądry, a nie masz jakiejkolwiek podstawowej wiedzy - ze spokojem możesz nauczać innych - dziel się swoją mądrością ze wszystkimi - musiałeś skończyć zajebiste studia, że masz taką wyjebaną w kosmos wiedzę. Nie wiesz nawet, że jednostki po liczbach pisze się zawsze ze spacją, do tego te kilometry - ekstra, bo jednostką mocy silników w Polsce jest KM, ale kogo to obchodzi. 1400 kg to może ważyć polonez twojego starego jak gruz wozi, bo na pewno nie Golf MK1 który w takiej opcji waży koło 900 kg (w podstawie ok. 780 kg), także prawie się nie pomyliłeś w niczym. Do tego w motocyklu się przelicza tylko masę samego pojazdu, bo po jaki chuj doliczyć kierowcę, który waży połowę tego co sam motocykl - chuj tam 1,5 raza w te czy w te - lepiej popierdolić sobie i popisać się MONDROŚCIOM.
kosmaty69 napisał/a:
Janusze motoryzacji dalej twardą bronią stanowiska, że golfy są chujowe, ale codziennie rano zapierdalają swoją sienną 1.1 w gazie, bez progów i podłogi do pracy za 1400zł.. Kurwa, współczuje wam
chuja tam - w sienach nie było seryjnie 1.1
Ale wy sobie do gardeł skaczecie... Chętnie bym przygarnął takiego Golfa, bo raz, że wygląda w miarę oryginalnie, a nie milion spojlerów, naklejek i innych badziewi, a dwa, że ma zajebiste serce. Wyobraźcie sobie miny każdego, kto pałuje swoje 1.3 na światłach, tylko po to, żeby zobaczyć tył golfa, kiedy ten sam nawet jedynki nie zdążył wrzucić.
Oczywiście gdyby mi dali wybór między tym golfem, a R1, to byłby on oczywisty, bo moto są zajebiste. Wiadomo, na litrze bym się zawinął na pierwszym drzewie pierwszego winkla, ale za to z uśmiechem na twarzy.
Podsumowując, nie rozumiem tej gównoburzy. Tutaj już nie chodzi o kasę, w przypadku tego golfa. Wiecie ile w niego włożył serca i czasu ten właściciel? W tym aucie jest kawałek jego. To jest najważniejsze- PASJA.
Oczywiście gdyby mi dali wybór między tym golfem, a R1, to byłby on oczywisty, bo moto są zajebiste. Wiadomo, na litrze bym się zawinął na pierwszym drzewie pierwszego winkla, ale za to z uśmiechem na twarzy.
Podsumowując, nie rozumiem tej gównoburzy. Tutaj już nie chodzi o kasę, w przypadku tego golfa. Wiecie ile w niego włożył serca i czasu ten właściciel? W tym aucie jest kawałek jego. To jest najważniejsze- PASJA.
Jak można kupić za PIENIĄDZE golfa... I później jeszcze więcej pieniędzy w to gówno topić...
jebie mnie opinia prostaków
bocian87 napisał/a:
wsadzili dobre kilkadziesiąt tysięcy w gówno i... dalej wygląda jak gówno
Rzeczywiście. Mnie też się ten motocykl nie podoba.
taka moc zniesie cala pake burakow!
ty byś tego gówna nawet poprowadzić nie potrafił
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów