nie takie "Ferrari" straszny...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
vass, ale z Ciebie sprzciaz ^^
No wspaniale, ale wyższość jednego samochodu nad drugim, można udowodnić tylko na wyścigu, który zawiera zakręty.
Na normalnym torze niestety wynik byłby zupełnie odwrotny (zakładając , że obaj kierowcy byli by równej klasy)
Na normalnym torze niestety wynik byłby zupełnie odwrotny (zakładając , że obaj kierowcy byli by równej klasy)
CougarV6 - co tu mówić o wyższości Golfa czy Ferrari.
Golf R32 kosztuje razem z przeróbkami 50 tyś Euro, a Ferrari zaczyna się od 200tyś Euro. Można zadać pytanie czy Ferrari jest aż cztery razy lepsze ?
Golf R32 kosztuje razem z przeróbkami 50 tyś Euro, a Ferrari zaczyna się od 200tyś Euro. Można zadać pytanie czy Ferrari jest aż cztery razy lepsze ?
Bosz... czym tu sie podniecac? Samochod dla ludu poprzerabiany z podwojnym swistakiem, przeciwko wolnossacemu oryginalnemu ferrari. To tak jak by wystawiac najlepsza awionetke smiglowa przeciwko najgorszemu odrzutowcowi. Wogole nie ma sensu.
Zastanowcie sie co bedzie, gdy wlasciciel ferrari dorobi mu podwojnego swistaka...
Pozatym VW... Zero rewelacji, zero stylu, auto dla mas.
Zastanowcie sie co bedzie, gdy wlasciciel ferrari dorobi mu podwojnego swistaka...
Pozatym VW... Zero rewelacji, zero stylu, auto dla mas.
vass napisał/a:
VW rządzi
Teraz zdradzę co oznacza mój nick VASS
VW
Audi
Seat
Skoda
Zwłaszcza w tej kategorii :
sadistic.pl/oto-do-czego-sluzy-vw-golf-d-vt31155.htm?highlight=golf
mcmt - pokaż swoje Ferrari bogaczu
zeta - w tej kategorii to człowiek jest burak, nie samochód. Do Ferrari też się da załadować trochę obornika
zeta - w tej kategorii to człowiek jest burak, nie samochód. Do Ferrari też się da załadować trochę obornika
Cytat:
Koleś w Ferrari chyba myślał, że to zawody w paleniu gumy, a nie sprint.
Sprint chyba drag łosiu xD
proszę litości , wszystko tylko nie GOLF
@up
Komunikacja miejska co?
Komunikacja miejska co?
nie, po prostu nie lubie golfów
są lepsze auta
są lepsze auta
Stachu Wichura napisał/a:
nie, po prostu nie lubie golfów
są lepsze auta
Też nie lubię, wole bluze, albo sweterek
vass napisał/a:
mcmt - pokaż swoje Ferrari bogaczu
Dziecinada, co ma piernik do wiatraka? To nie ja porownuje VW do Ferrari.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów